Van itt olyan anyuka, akinek nincs elérhető közelségben barátnője, akivel a szokásos csajos dolgokat csinálná néha kikapcsolódásképp?
Én tönkre vagyok menve, mert költöztünk, és el lettem mindenkitől szakítva:(
7 hónapos a babám,és barátnőznék, ha tehetném :(
Mi is költöztünk, nekem sincs itt senki ismerős. Mondjuk az én baráti köröm lemorzsolódott anno azzal, hogy megszületett a lányom.
Mik azok a csajos dolgok ? :D
Èn pont így vagyok.
Habár már régóta és megszoktam.
Mo-n van 5 nagyon jó barátnöm, shoppingolás, étterem, bulik. Aztán pár távolabbi is akikkel szintén mindig programoztunk.
5 éves költöztem külföldre. Elsö idöben iskolában jártam ott azért voltak jó ismerösök, kávézás néha. Közben megismerkedtem 2 magyar lánnyal, velük kezdtünk moziba járni.
Közben elköltöztünk 200km-t. Itt lettem igazán egyedül. Férjem otthonról dolgozott ekkor, az én munkahelyemen meg nem igazán lett barátság. elbeszélgettünk de semmi közelség. Aztán terhes lettem megszültem. Pár anyukával össze barátkoztam, akadnak köztük magyarok is de nem tudtam barátságot kialakítani. egy anyukával sikerült nagyon jóba lenni, de ök közbe haza költöztek. Gyerekesen össze járunk mindig, de amúgy nem. Nekem is hiányzik valaki akivel shoppingolni kávézni mehetek. akik csak úgy átjönnek szombat este...
Férjem közbe irodába került, ez volt a reményem, de ö lett egy igen nagy csoport fönöke, és szinte minden beosztottja minimum 15 évvel idösebb,elég zárkozottak. Akivel meg barát lett, az meg ellenkezö irányba lakik 200km-t csak 4 napot dolgoznak együtt.
Szóval itt vagyok hogy én aki mindig nagy barátkozós vagyok képtelen vagyok kialakítani barátságot.
Járunk tornára, és magyar körbe. sajnos a játszótéri anyukáktól is búcsut vettem, mert nyáron született a második lányom és elköltöztünk egy másik faluba. itt új ismereteket kell kialakítani. nem lesz egyszerü, de tavaszra már ülni fog a picike is könnyebb lesz játszóra menni.
Én nem költöztem, de mikor teherbeestem folyamatosan leléptek a "barátnőim", ezek szerint nem is voltak barátok. Hébe hóba küldenek egy sms-t, hogy "Mi újság van? De jó lenne már találkozni, a babádat is úgy megnézném." Aztán ennyi, ha válaszolok rá, ha nem, nem keresnek hónapokig megint.
Nekem akkor lesz majd megint rossz, (mert ugye el vegetálok télen magamnak) ha majd új ruhákat kell vennem a tavaszra, már most látom, hogy kellesz, és nem lesz senki aki eljöjjön velem. Ezt azért megkönnyezem.
Akkor én is beállok a sorba.. Fiam 11 hónapos, és én is egyedül vagyok.
Ki merre lakik? Hátha össze tudunk állni barátkozni:)
Kezdem én: Szeged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!