Anyucik, akik szeretnének még kistesót? Minden ruhát elraktok?
Minden ruhácskát eltesztek, vagy kiválogatjátok és csak a szebb darabokat? Még csak a 86. méretnél tartunk, és már egyszerűen nem tudom hová pakolni őket, vagyis nem tudom, hogy a továbbiakat hová fogom rakni. Már vákuum tárolóban így is...
Szóval ki hogy csinálja?
Úgyis veszünk majd a kicsinek is, és fölösleges mindent elrakni? Nálatok hogy van?
Nekem a nagyobb fiú, a kicsi lány. Most 80-86-os méretet hord. Nagyon sok ruhát adtam a barátnőmnek, de így is maradt, már 5 dobozzal tettem el. Kiválogattam, ami szép állapotban maradt, vagy nagyon szerettünk azokat eltettem. Most készülök vákumzsákokat venni.
Mikorra tervezitek a tesót? Mi még 5 évet minimum várni szeretnénk, aztán majd meglátjuk. Nem tudom érdemes e addig tartogatni. És ugye egyre több ruha lesz :)
Szia!
Mi már 98as méretnél tartunk, 2 éves lesz márciusban,és kb fél éve untam meg,hogy már az ágyneműt sem tudtam bepakolni a helyére mert az ágyneműtartó is tele volt!
Én szóltam az ismerőseimnek és kiválogattak belőle persze eladásra.Családban persze kölcsön is adtam.Az olyan mint pl a pólya,az első ruhácskák ezeket félre tettem meg az igazán nagyon szivemhez nőtt darabokat! Ezek jók lesznek a másodiknak majd,meghát igazság szerint akkor szeretnénk másikat ha anyagilag is megengedhetjük magunknak és akkor megveszem ugyanugy az ujat neki is :-) Most úgy vagyunk vele,hogy inkább ennek az egynek adok meg mindent!
További Szép Napot!
Mi mindent eltettünk,de szerencsések vagyunk,mert anyósék kertes házban laknak és náluk a padlás befogadóképessége szinte végtelen:D
Bár nemsokára születik a családban baba,nekik adtunk oda nagyon sok mindent,majd amit akarnak,visszaadnak,ha nekünk lesz rá szükségünk alapon,szóval majd meglátjuk :)
Eladom most, Tartogattam, 4 év után jött össze a tesó, sok ruha már nem tetszik...
A lányom téli, a második nyári lesz! Az overál kicsi lenne a nagyról, mire a kicsinek majd kell...
Na meg úgy is veszek a picinek is , ami megtetszik...
Most már a babakocsi sem tetszik ami az elsőnek volt...
Mindent elrakok !
Édesapám háza kong az ürességtől. Ha nem tudnám hova tenni, akkor se szeretnék végleg megválni tőlük. Mondjuk mi kizárólag kaptuk a ruhákat, semmit se kell visszaadni, de így is sajnálnám, ha legközelebb venni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!