Miért erőlteti Dobrev Klára a gender nevelést, mikor mindenki tudja, hogy identitászavaros gyerekeket szeretnének nevelni a fiatalokból?
Semmit nem akar, csak beszél.
Mindenki tudja, hogy a gyereknek minét többet kell kiskorában a családban lennie. Még a nevelőotthonokat is családdá alakítják. A kisgyermeknél az intézményi nevelés csak szükséges rossz. Persze, pár óra játék jó a pajtásokkal, de a legjobb lenne anya vagy a nagymama, nővér szoknyáján. Csak a munkába járás miatt muszáj intézményre bízni, jó helyen vannak ott, de szükségmegoldás. Az egész bagázs mindig úgy kommunikált: bármit mondanak, ami épp kiesik a szájukon. Dobrev Klára magasról leszrja az ifjúságot.
Az egész köre ilyen: ömlik ki a szájukon a bármi. Mindegymi. Lelkiismeretlen emberek, a szájuk meg s.gg.
Ja, majd megkérdezzük, királyfi akarsz lenni vagy királylány??
Népirtók.
"Jaj azoknak, akik a rosszat/gonoszt jónak mondják, és a jót rossznak; a sötétséget fénnyé és a fényt sötétséggé, a keserűt édessé az édest keserűvé teszik! Ézsiás 5:20"
Biztos elnyomott leszbi. Nőként biztos, hogy soha nem tudott kiteljesedni: nézz rá: szerintem egy rakás fusztáció, ami a nőiességet illeti. A férje meg latens bzi. Jobb lenne, ha mindkettő átoperáltatná magát.
"A gender-perspektíva amit a nemzetekre kényszerítenek röviden:
1. A világnak kevesebb emberre van szüksége, de több szexuális szórakozásra. Ehhez szükséges a férfiak és nők közötti különbségeket megszüntetni, valamint a teljes idejű anyaságot.
2. A több szexuális szórakozás több gyermeket eredményez, szabad utat kell biztosítani a védekezéshez és abortuszhoz, támogatni a homoszexuális irányzatokat - mert ez által nem következik be fogamzás.
3. Szükség van szexuál-oktatásra gyermekek és tinédzserek számára, amelyben szexuális kísérletezésre bátorítanak; ehhez szükség van a szülők jogainak lerombolására.
4. A világnak 50/50 férfi/nő arányra van szüksége minden munka és életterületen. Minden asszonynak lehetőleg minden időben dolgoznia kell.
5. Vallások, amelyek nem akarnak ezzel menetrenddel haladni, nevetség tárgyaivá kell tenni őket."
A gyerekemről nem NEKEM kellene döntenem, hogy hogyan nevelje az óvoda? Nem pedig az államnak kellene dönteni az ÉN gyerekemről???
Pláne ilyen hülyeséget dönt.
Nem a neveltetés miatt adom oviba, hanem mert nincs hová rakni. Dolgozom, nincsenek már se családok, se nagyszülők. Az óvoda, de még az iskola is ezt a célt szolgálja: Be kell zárni valahova a gyerekeket,, míg a szülők dolgoznak. Megteszik, hogy a legkevesebbet ártsanak. De a gyerek érdeke nem ez. Ezt tanárok mondták nekem, és igazuk van.
A nevelés történetének csak kis része intézményes nevelés. Ez speciális ismeretekre jó. De emberré a család nevel. -ne. ha lenne még család. Évezredekig jól működött - csak az ipari forradalom óta bomlik ez arend - és meg is van az eredménye. -. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!