Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért erőlteti Dobrev Klára a...

Miért erőlteti Dobrev Klára a gender nevelést, mikor mindenki tudja, hogy identitászavaros gyerekeket szeretnének nevelni a fiatalokból?

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 16:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%
Mit akar már ez a leszbikus nő? A fiamból lányt csináljak? Na neeee!
2010. nov. 19. 16:39
 12/17 anonim ***** válasza:
41%

Nem tudom, miért kell ilyen hülye kérdést feltenni, amikor teljesen nyilvánvaló, hogy mindenki csak és kizárólag a politikai hovatartozása alapján ítéli meg, és válaszol. Ennyi.

(Hozzáteszem, fogalmam sincs, mit hirdet Dobrev Klára sem Lévay Anikó, de nem is érdekel egyikük sem.)

2010. nov. 19. 17:30
 13/17 anonim ***** válasza:
43%
Én nem a politikai hovatartozásom alapján ítélem el a gender irányzatot. Azok akik birka módon követik az általuk imádott pártvezetőket, lehet, hogy ezt teszik. Én elolvastam erről egy hosszú értekezést, és teljesen felháborodtam a tartalmán. Nem értek vele egyet, és nem is hagyom, hogy a gyerekemet bárki ilyen irányban nevelje egy állami intézményben.
2010. nov. 19. 17:47
 14/17 anonim ***** válasza:
58%

Dobrev Klára, Dobrev Klára- igen emlékszem Putyin vacsorára érkezik hozzájuk, kinyalva mindenki, öltöny, tiszta ruha, Gyurcsány kölyök farmerben, mintás pólóban - aki arra nem tudja rávenni tinédzser fiát, hogy tiszteletet tanúsítson és öltözzön fel normálisan egy vacsorára, az ne osztogasson nevelési tanácsokat. Ja igen és akinek annyira sötét a gyereke, hogy úgy sikerült az érettségi, hogy külön teremben diktálták a válaszokat, de így is jó pár órával tovább tartott befejeznie, mint az egyébkénti limitidő. Hát igen meg van a véleményem róluk.

Az utolsó ember lenne, akit megkérdeznék, milyen nevelési elvei vannak.

2010. nov. 19. 18:05
 15/17 anonim ***** válasza:
65%

De az az álszent keresztény maszlag (nem vagyos vallásos) is idegesítő amit a viktorék nyomatnak.

Pár év és és kötelező lesz a hittan, meg szentképek lesznek az iskolában, már most is beszivárgot od a valami palánta misszói és próbálgatják oltogatni gyrekeket.

A gyerekemet meg majd én nevelem, ha meleg lesz, vagy ha pap,ha szerzetes akkor is az én fiam lesz.

Amúgy nem értem, ha egy kislány autóval játszik az nem baj, de ha egy fiú babával, akkor az már igen. Tuaólajdonképpen miért is ?

2010. nov. 19. 19:31
 16/17 anonim ***** válasza:
74%

Orbánék meg a kereszténység???

Az ő gyerekei ahányan vannak, annyifélének vannak keresztelve. :-DDD

2010. nov. 19. 19:52
 17/17 anonim ***** válasza:
68%
Én pedagógusként és anyaként azt mondom, hogy a gyermek érdeke az lenne, hogy az ilyen jellegű döntéseket ne politikusok, hanem gyakorló pedagógusok hozzák. És ezeken a baromságokon mindenki felháborodik, politikai hovatartozásától függetlenül. Rengeteg balos pedagógus ismerősöm van, aki már szavazni sem ment el.
2010. nov. 19. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!