Miért erőlteti Dobrev Klára a gender nevelést, mikor mindenki tudja, hogy identitászavaros gyerekeket szeretnének nevelni a fiatalokból?
Nem tudom, miért kell ilyen hülye kérdést feltenni, amikor teljesen nyilvánvaló, hogy mindenki csak és kizárólag a politikai hovatartozása alapján ítéli meg, és válaszol. Ennyi.
(Hozzáteszem, fogalmam sincs, mit hirdet Dobrev Klára sem Lévay Anikó, de nem is érdekel egyikük sem.)
Dobrev Klára, Dobrev Klára- igen emlékszem Putyin vacsorára érkezik hozzájuk, kinyalva mindenki, öltöny, tiszta ruha, Gyurcsány kölyök farmerben, mintás pólóban - aki arra nem tudja rávenni tinédzser fiát, hogy tiszteletet tanúsítson és öltözzön fel normálisan egy vacsorára, az ne osztogasson nevelési tanácsokat. Ja igen és akinek annyira sötét a gyereke, hogy úgy sikerült az érettségi, hogy külön teremben diktálták a válaszokat, de így is jó pár órával tovább tartott befejeznie, mint az egyébkénti limitidő. Hát igen meg van a véleményem róluk.
Az utolsó ember lenne, akit megkérdeznék, milyen nevelési elvei vannak.
De az az álszent keresztény maszlag (nem vagyos vallásos) is idegesítő amit a viktorék nyomatnak.
Pár év és és kötelező lesz a hittan, meg szentképek lesznek az iskolában, már most is beszivárgot od a valami palánta misszói és próbálgatják oltogatni gyrekeket.
A gyerekemet meg majd én nevelem, ha meleg lesz, vagy ha pap,ha szerzetes akkor is az én fiam lesz.
Amúgy nem értem, ha egy kislány autóval játszik az nem baj, de ha egy fiú babával, akkor az már igen. Tuaólajdonképpen miért is ?
Orbánék meg a kereszténység???
Az ő gyerekei ahányan vannak, annyifélének vannak keresztelve. :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!