Azok a babák, akiknél a tárgymegmaradás már megjelent, hogy jelzik, ha szopizni szeretnének?
13 hónaposom a pólóm nyakát huzigálja lefelé, bár sokszor csak 5-10 másodpercre cuppan rá, aztán megy is a dolgára. :O) Nagyobbik lányom is 20 hónapig szopizott, de ő sosem csinált ilyet, nála fix időpontokban voltak a szopik, azon kívül nem keresgélt.
(Off: mi az a "tárgymegmaradás"?)
Hehe oké, köszi! Sejtettem, hogy húzogatják a pólót. :)
A babák születéskor úgy 'gondolják', hogy csak az létezik, amit látnak. Ha pl. a csörgő a háta mögé esik, akkor nem keresi, mert nem látja, kvázi szerinte akkor nem létezik. 8 hónapos korban kezdenek rájönni, hogy amit nem látnak, az nem veszett el örökre, hanem ha keresik, akkor meg is találják. Pl ha a szeme láttára egy bögre alá beteszel egy golyót, akkor a 6 hónapos még nem, de a 8 hónapos már keresi a bögre alatt a golyót.
Nekem 6 hósan már ülve játszott, és ha elejtett valamit akkor kereste!7 hósan már ha kihúztam a konektorból a szúnyogriasztót és meglátta a polcon,akkor egyből a konekorba nézett,hogy miért nem ott van!Cuki volt először látni!
Viszont a cicimet tudja hogy a póló alatt van de általában pólón át akarja bekapni!Cska a pizsi trikóimat szokta húzni, mikor ül a pelenkázón fürcsi után,és öltöztetném!Azok ilyen pántos trikók,és azokat megfogja és annyira elhúzza hogy be tudjon bújni a fejével! :)
Kb 9 hósan kezdte,pont egy hét múlva lesz 10 hós!
De hajnalban (néha még kér cicit) mikor nincs teljesen magánál, akkor ő is ahogy ölbe veszem egyből rácuppan a vállamra! :)
Meg ha szomjas,akkor is mindig odajön és az éhessírást produkálja,de csak játéiból!ehehehehe ilyen nála!De akor már legtöbbször először a kulacsot kapja meg,ha folytatja akkor jöhet a cici!De nálunk a reggeli és az esti a biztos!Ha nincs semmi nyűgje akkor csak ekkor kéri!
6 hósan fix időpontjaink voltak (3 hós korától),mindig ugyanakkor cicztünk,napi 5*!és az éjszakák is nyugisak voltak,nem úgy min most :( de ez más tészta
16 hónapos: húzgálja a pólómat, és vigyorogva hajtogatja, hogy cici. :DD
Itthon vicces, de társaságban nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!