Akinek fogadott orvosa volt, milyen tapasztalatai vannak? Mit tett meg érte a doki? Hogyan, mennyire készítette fel a szülés körüli lehetőségekre?
Figyelt kérdés
Beszéltetek arról, hogy a kórházban mire számíthatsz? Hogy milyen fájdalomcsillapítási módszert kérhetsz, mit javasol? Milyen módon vajúdhatsz, egyáltalán lehet-e másképp, mint a szülőágyhoz kötve? stb?2013. jan. 22. 16:13
11/12 anonim válasza:
Nem fogadtam orvost,kértem epit éjfélkor,másfél óra múlva jött az orvos,mert aludt.20 óra vajúdás után alig bírtam felülni és rám szólt,hogy kicsit gyorsabban,mert ő fáradt.
12/12 anonim válasza:
"szerintem mindenkinek magának kell eldöntenie,hogy kér-e epidurált,ha fogadott orvosod van szerintem meglehet vele beszélni,hogy te azt szeretnél!"
továbbra is baromság,lehet lázadozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!