11 hónapos a lányom! Szeretném elkezdeni neki bevezetni a tehéntejet! Tanács?
Milyen márkájú tejet vegyek, ami jó neki? Hány %-osat? Kell-e forralni?
Ill. ti hogy adtátok neki? Ugyan úgy cumisüvegből és azzal kelt, aludt el este? Ill. hányszor hány ml-t ivott 1 nap? És még annyi lenne a kérdésem, h meg van a tehéntejbe a megfelelő vitamin, ami kell neki? Mert azért azt sem szeretném, ha kevesebb vitaminhoz jutna! DE TÁPSZERT MÁR NEM SZERETNÉK ADNI! Csak olyanok válaszát várom, akik nem lehurrognak és ítélkeznek, lepontozzák a másikat! KÖSZÖNÖM!
Mi a probléma a tápszerrel? Az ára? Csak mert a tehéntejet azért nem ajánlják még ebben a korban, mert alacsony a vitamin és ásványi anyag tartalma, illetve összetételében sem megfelelő egy kisgyermeknek, továbbá még megterhelő lehet az emésztőrendszerének és a veséinek. A védőnő az 1éves státuszvizsgálaton megkért rá hogy ha tehetem akkor még ne váltsak bolti tejre. Én a dm-es babylove 3-as tápszert használom, egy doboz 1 hétig elég (reggel-este 2,5 dl), ez bio, elkészítve teljesen olyan mint a tej még az illata is (hiszen tejpor van benne plusz a vitaminok), ja és fele annyiba kerül mint a többi "márkás" amik engem mindenre emlékeztettek csak tejre nem.
Az a babatej meg olyan mint egy elkészített tápszer vagy gyerekital, mindegy hogy hívjuk. De nagyon hamar romlik felbontva.. nincs semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!