11,5 hónapos kisfiam nem nagyon akarja már meginni a tápszert! Hogyan kezdjem el bevezetni a tehéntejet? Ihat házit is? Mert az mindig van itthon.
Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 13:26
1/5 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ha a tápszert nem fogadja el, a tejet sem fogja. Próbáltad már az ízesített tápszert?
A házi tejről csak annyit, hogy most beszéltem erről a dokinkkal, mert lassan vezetem be a tejet a kisfiamnál, és azt mondta hogy csak akkor adható neki házi tej, ha a bolti tejtől nincs semmi tünet, kb fél év múlva.
Bár én nem is akarok házitejet adni neki, én sem innám meg.
Na de ez az én véleményem.
2/5 anonim válasza:
Az én kisfiam is pont ennyi idős mint a tiéd. Nemrég kezdtem neki bolti 2,8-as tejből darát csinálni. Először felesbe higítottam. 1-2 hét múlva házi tejjel csináltam már neki. A napokban adtam neki már tejet is (házit), pici vízzel higítva. Nem láttam nála semmi gondot. Nekünk a házidoki azt mondta, hogy inkább házi tejet adjunk a gyereknek.
3/5 anonim válasza:
1,5 ös tejjel kezd. Meg világos kakaot probáld meg.
4/5 anonim válasza:
Úgy látom, erről is teljesen megoszlanak a vélemények a dokik szerint is. 3,5% tejet ajánlott nekem a doki. Na itt is legyen okos az ember.
5/5 anonim válasza:
A mi dokink szerint házitejet ne, mert abba több lehet a baci a bociból. Elvileg 2,8as v. 3,5-ös bolti tejjel kellene kezdeni. Én kakaót nem adnék a helyedben, nagyon allergén, 2 éves kor alatt nem ajánlott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!