Sinlacban vagy a tápszerben van több kalória?
Én csak azt tudom, hogy lányom nem hízott (tápszeres volt). 4 hónapos korában stagnált a súlya, majd fogyni kezdett. Pedig ette a tápszert (volt, hogy váltottunk is, hátha az segít, de különösebben nem).
Ekkor javasolta a doki, hogy adjam a Sinlacot. Ettől fejlődésnek indult a babám szerencsére.
Az én babám 6,5 hós, 6800g.
Hát, nem nagy étkű baba, jobb napokon kb. 600-650 körül eszik. Csak sajnos semmit nem hízik :(
5 körül reggel tápszerrel indít, Sinlacossal, jobb napokon 100-120 ml
Tízóraira tápszer+Sinlac+ vagy gyümölcs vagy grízpép hozzá vagy rizspépes/gabonapépes, hogy minél kcal dúsabb legyen. Hát ebből kb. 50-60 fogy.
Ebédre Sinlaccal dúsított főzelék, ez kb. 100-170 között
Délutánra ugyanez, mert még ebből csúszik le a legtöbb
Este Sinlac+tápszer+gyümölcs, kb. 80-100.
Nagyjából így eszik, sajnos sosem éhes. Ha megpróbálom 3 óra elteltével megetetni, annak meg csak sírás a vége, úgyhogy 4 óránként eszik.
Te mióta használod?
Azért ne ijedjetek meg. Előfordul, hogy megáll egy kicsit a súlyfejlődés.
Lányomnak jó bő két hónapos átmenet volt, amikor szinte semmit sem hízott. Még kórházban is voltunk vele, de fél éves korára minden rendbe jött, jobb is lett az étvágya. Én a hozzátáplálást is elkezdtem 5 hónapos korában. Na meg mindenbe Sinlacot kevertem.
Az én kislányom is 6,5 hónapos és jelenleg 5990gramm.
Ő sem hajlandó enni,így 4 óránként etetem,ráadásul tejfehérje érzékeny és bukik is.Sinlaccal sűrítem a főzelékét már 5 hónapos kora óta.Nem sok mindent hajlandó megenni!
Együttérzésem. Tudom milyen! Az én kisfiam is válogatós és mindent megun nagyon-nagyon hamar. Amennyi pép, tápszer, bébikaja van itthon, abból komolyan fel tudnám tölteni a Müller árukészletét. De minden csak először, esetleg másodszor jön be, aztán soha többet, még 2-3 hét múlva sem.
Peptit iszik a kicsilány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!