Adtok egy 8 hónaposnak külön calciumot? Vagy csak annyit kap, ami a tápszerben van?
Figyelt kérdés
2011. szept. 24. 21:42
1/11 anonim válasza:
Nem adtam soha külön mesterséges vitaminokat.Tejet adtam neki,abban nem csak kalcium,hanem D vitamin is van természetes formában.
2/11 A kérdező kommentje:
Tejet v. tápszert?
Tejet hány hónapos kórtól?
2011. szept. 24. 22:00
3/11 anonim válasza:
Én sem adtam neki külön calciumot.Most kezdtem el neki két évesen a béres cseppet,mert megy bölcsibe.De előtte csak azt amit az ételekből bevitt.A tápszerben van annyi vitamin amennyi kell neki.De már gondolom adsz mellé mást is,amiből hozzájut.Felesleges adni neki pluszba még.
4/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok én 11 hónaposan adtam először tejet a fiamnak.Az alatt ne adj neki.
5/11 anonim válasza:
Kisfiam 8 hónapos és én sem adok neki.Ő még szopizik és este tápit kap,tejet csak 1 éves kora körül szeretnék adni neki.
6/11 anonim válasza:
Ne adj neki, hacsak nem orvos javasolja, mert lerakódhat a veséjében. Elég az, amit a tápszerben kap, hidd el!
7/11 anonim válasza:
mire szeretnéd adni a Ca-t? fogak miatt esetleg?
8/11 A kérdező kommentje:
A fogak miatt, meg hát ugye nő a gyermek és a csontozata miatt.
Egyébként csak érdeklődtem, hogy adtok-e neki, mert ugye vannak olyan termékek mint az Aloe vera, ökonet stb, ahol vannak olyan termékek, amik direkt erre a célra lettek kifejlesztve...
2011. szept. 25. 14:16
9/11 anonim válasza:
szia én kérdeztem a fogat. Mi a legutóbbi tanácsadáson akartuk pont kérdezni hogy kell e vmit szedni a kisfiunknak, de doktornéni mondta hogy van már fogunk el kell kezdeni fogtabletátt szedni, áll így kell kérni a patikában.
10/11 A kérdező kommentje:
Fogtablettát? Nem is hallottam még ilyet!
Milyen az? Magára a fogzási "fájdalomra" is jó?
2011. szept. 27. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!