Valóban kicsi lenne a fiam?
Figyelt kérdés
16 hónapos múlt. 78 cm,10,5 kg és 18-19-es cipőt hord!
Olvasgattam és arra kellett rájönnöm,hogy a fiam mellett minden baba óriási.
Orvos nem mondott rá semmit,de azért aggódom.
Én se vagyok magas a magam 152 centijével.A lánykám 3 éves 95 cm.Ő sem a magasabb kategória.Szerintetek?
2013. jan. 21. 12:23
11/16 anonim válasza:
Valóban pici, az én fiam 15 hósan 88-89cm volt és 11,5 kg. De emiatt ne aggódj, vannak alacsony emberek ez nem betegség. Ha egyébként egészséges ne aggódj.
12/16 anonim válasza:
aki azt írja, h ez a gyerek pici, annak mind góliát gyereke van? Nézzétek már meg a szakkönyveket, mielőtt ilyeneket leírtok! Na persze ne a mostaniakat, mert ha figyelitek az adatokat a mai könyvekben jó 20-25%kal nagyobb minden méret, mint amik a 80as években voltak normálisnak mondva. Pl az én gyerekeim is a régi könyvek totális átlagába tartoznak, most alsó középátlagba, de nem is esznek mindenféle puffasztó cuccot, gondolok itt többek között a full ezobioökó kisgyerekeknek adható cuccokra is, és bizony, nem tartoznak a legnagyobbak közé, holott a férjemmel igencsak magasnak számítunk. És nem tudom elképzelni, h attól, mert 16hósan a gyerek "csak" 78b centi, törpe lesz. Én pl 1 évesen 72cm voltam, 2 évesen 80, most pedig nő létemre 180!
13/16 anonim válasza:
Szerintem is kicsi a fiad, de ez nem baj, nem lehet mindenki magas. Az én fiam 6 hónaposan volt 72 cm, ami nem csoda, hiszen apja, anyja magas. Ez színtiszta genetika. Te is alacsony vagy, a gyereked is az.
14/16 anonim válasza:
Hát azért akkor hogy nézzük nem magas. Az én fiam sem kap semmiylen pufassztott izé, ráadásul keveset eszik és azt csak minőségit és egészségeset, még is 93cm, és egyáltalán nem kövér.
15/16 anonim válasza:
Hát akkor az én fiam is kicsi... 20 hónapos 10,5 kg és 83 cm.
De még bőven van ideje megnőni. Nemrég nézegettem, hogy a férjem is kicsi volt gyereknek. Volt olyan osztálytársa akinél alsóban jó egy fejjel kisebb volt, most meg a férjem egy fejjel magasabb ennél az osztálytársánál.
16/16 A kérdező kommentje:
Igen érdekes, az tény!
A ruhaméreteket már nem is nézem,mert minimum mindig 1 mérettel kisebb kell,mint ami bele van írva és a korának megfelelő lenne..
2013. jan. 22. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!