Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátáplálás? Hogyan?

Hozzátáplálás? Hogyan?

Figyelt kérdés

Kislányomnál hamarosan el szeretném kezdeni a hozzátáplálást, ezért információkat gyűjtök.

Olvastam, hogy először almalével, majd almapéppel érdemes kezdeni, és mondjuk 5 naponta újabb és újabb ízeket bevezetni.

Kislányom kizárólag tápszeres. Hogy csináljam majd? Először adjam neki a szokásos mennyiségű tápszert és majd utána az almát?

Naponta minden étkezéskor adjak neki?

Kérlek, írjátok le, hogy Ti hogy csináltátok, mikor értétek el ezt, hogy étkezést is kiváltottatok.

Minden érdekel!

Köszönöm! :)

2013. jan. 20. 16:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Én először tízórai előtt adtam neki 2-3kanál almalevet, utána tápszert kapott. Másnap ugyanígy csak 5-6kanállal. aztán pürével ugyanígy pár kanállal majd tápszer. baba függő hogy mennyi idő alatt tudsz egy étkezést kiváltani. egy nap csak egyszer adtam neki ilyet az elején. ja és mi 2 hónap alatt váltottuk ki a tízórait, lányomnak annyi idő kellett mire megevett annyit hogy elég is volt egy evésre. az ebédet meg szinte azonnal kiváltottuk, pedig nem akartam egyszerre de olyan mennyiséget evett hogy nem volt mit tenni.
2013. jan. 20. 16:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi 4 hónaposan kezdtük őzibarackkal, pár nap múlva almával, de szerintem ez mindegy. Mi is tápszeresek voltunk. Eleinte csak kostóltattam, reggeli és tízórai között. Rögtön tápszer előtt vagy után soha, mert ezek nem jó, ha nagyon találkoznak... egy hónap alatt váltottam ki az uzsonnát, azóta is gyümölcs az uzsi, most 7,5 hós. Sok sikert!
2013. jan. 20. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!