Hozzátáplálás! Imádja, de szenved tőle. (? )
Ne erőltesd, többet ártasz vele....Nem érett még ezek szerint a hozzátáplálásra, később lehetnek ebből problémák: súly, allergia, stb.
A fiam 6,5 hónapos, de nem erőltetem, van olyan nap, hogy 1/3 üveggel megeszik, van, hogy semmit nem fogad el 2-3 napig, de nem erőltetem. Mi nem eszünk semmilyen pépet, nem kell neki (még) barackot eszik üvegese, az almát, sütőtököt, répát, krumplit, céklát én csinálom neki, így sem kell neki, de az üveges sem. Mondjuk anyatejes, igény szerint szoptatott baba, ők állítólag lassabban fogadják el, ha van bőven tejcsi.
Ha egy kicsit fel akarod erősíteni a bélflóráját, akkor hagyj ki 2 hetet és 5-6 napig add a BioGaia cseppet.
Nálunk a sütőtök után 5 napig nem volt kakacs, de 3 nap után ha kajál rendesen adom a Leavolac szirupot, hogy ne szenvedjen.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!