Milyen zöldség/étel legyen a következő? Hozzátáplálás
Kisfiam 7 hónapos,tápszeres baba. 4 hós korában kezdtük a hozzátáplálás. Egy ideje csak "állunk",2-3 hete nem kap újat. Mi lehetne most már a következő zöldség,illetve étel amit adhatnék? Tejtermék,tészta,tojás: korai?
Ezeket eszi:
Sárgabarack,őszibarack,meggy,banán,körte
Krumpli,répa,fehérrépa,sütőtök,cékla,brokkoli,cukkini,borsó,paradicsom,saláta
Csirkemell
Alma, Szilva, Mandarin, narancs.
Sima gyalult tök, hal, zöldbab, csicseriborsós borsó, csicsóka, spenót.
Pl. Paradicsomos tök, zöldbab burgonyával, csicseriborsó levesből a sűrüje, spenót hússal, alma meggy burgonya husi össze főzve.
Rizs, tészta. Spagetti=kis hagymát olajon lesütöttem, erre csirke mellett, paradicsommal, kis oregánó, 15 perc alatt készre főtt, turmixoltam, majd slágereit apróra vágtam, vagy főtt krumplival össze törtem.
Nagy kedvenc a hal, brokkoli burgonya össze főzve, 1 kanál tejföllel villák ám pépesítem.
Adhatsz neki a ti leveseitekből, a sürűjét!
Pörkölt szaft apróra vágott tésztával.
Paradicsomos gombóc!
a zöldspárga is nagyon finom tökkel, vagy krumplival összefőzve. azt nem kell hámozni. a fehéret kell.
almát csak kihagytad? vagy nem szereti?
Én krumplival és meggyel is szoktam kombinálni, beleteszek még egy babakekszet is, és így olyan, mintha meggyszószt enne a husihoz.
tápláló, és finom :)
Szia
Én ezt az oldalt tudnám neked ajánlani, nekem anno nagyon sokat segített!
Jó főzőcskézést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!