Mit ajánlotok egy 3,5 hós bébinek, aki nagyon szenved a fogzástól?
Tegnap meg ma már kapott Panadol Baby-t,de nem akarom fájdalomcsillapító gyógyszerekkel tömni,nehogy többet ártsak vele.Na meg az sem hiányzik,hogy már ilyen korán hozzászokjon a szervezete.
Köszönöm a válaszaitokat!
Viburcol homeós kúp. Nem tud hozzászokni, az én babám 10 perc múlva békésen aludt. 12 db kb. 2000.- ft.
Szia, én írtam a nurofent. z utolsó válaszoló kúpot én is adni akartam, de nekünk nem vált be.
Az egyébként egészséges gyermeknek, aki szenved, mert fájdalmai vannak, adj nurofent. Nem szokik hozzá. Látod esténként az állapotát. Hagy pihenjen. Én nappalra nem adtam, csak estére. Ha egy hétig adod, mindkettőtöknek könnyebb lesz és ezt azért találták fel. Rosszabb, ha azt szokja meg a babád, hogy többször felébredjen, mint a fájdalomcsillapító. Volt egy öreg dokibácsi, mindig azt mondta nekem, amit feltalálnak használni kell.
Gondold át, amikor jól megfázol és fáj a fejed milyen kínzó. Na a babád még elpanaszolni sem tudja, pedig a fogzással a beleik is fájnak a babáknak.
Az én fiam például iszonyatos hasmenéssel, piros popsival, ömlő nyállal és lázzal kíséri a fogzást. Már a jeleinél adni kezdem neki a nurofent és nem szokik hozzá.
Ne szenvedtesd nem lesz baja tőle.
félreértés ne essék,én nem kínzom a babámat,mert adok neki minden félét,kipróbálunk minden szelíd gyógymódot.És amikor úgy éreztem,hogy szükséges adtam neki Panadolt,csak azért kérdeztem,hogy hátha tudtok más megoldásokat is.Nagyon köszönöm a válaszokat.egyébként hála az égnek az éjszakákkal nincs baj,azt ugyanúgy végigalussza,mint eddíg,csak nappal nyügi miatta.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!