Az elsőt.
A nagy súlycsoportot átfogó üléseket még a forgalmazó boltok sem ajánlják nyugodt szívvel.
(lásd: www.minimano.hu )
Hiszen egy 1 éves váz-és izomrendszere teljesen eltér egy 10 éves gyermekétől.
attól függ,hogy mekkora a gyerek
nekünk az első van,és most tervezem venni a másodikat:-)
az elsőt akkor kapta a fiam,amikor 11 hónapos volt,most 3,5 éves,mostanra nőtte ki.igaz még nincs 18 kiló,csak 15,de egy méter magas,így már felér a feje búbja az ülés tetejéig,már nem tartom biztonságosnak
a második linken levőt néztem ki,de még nem döntöttem,mert tetszik másik is
szóval ha kisebb gyereknek veszed,akkor az első inkább
én azt is nagyon szeretem benne,hogy egy mozdulattal dönthető,akár egy piros lámpánál le tudtam dönteni,ha elaludt a fiam hátul.És kényelmes is volt neki,szerette
A kettő közül a Maxi Cosi.
A Concord is kifejezetten jó márka, és igenis vannak jó 9-36-os ülések (a concordnak is van, csak az kétszer ennyibe kerül...), de azokat súlycsoport váltásnál át kell alakítani.
Ilyen 9-36-os ülést és sem vennék.
Most lesz 10 hónapos és 9 kiló.
Igen mi is ezen tanakodtunk a férjemmel, hogy milyen fura, hogy egy 36 kilós gyereknek is jó a második linkelt ülés.Milyen nagy lehet.Biztos elveszne benne a lányunk :)
ha ebbél a kettőből kell választani,akkor az első mindenképp,a a második egy sz@r :( (brendonban dolgozó barátnőm mondta)
De én ilyet vennék 9-18kg kategóriában:
2 hete vettünk ülést 2.5 éves lányomnak:
ez 9-36kg-os és imádjuk
előtte concord ultimaxunk volt,de kinőtte és eléggé fapados is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!