Tudnátok gyerekülést ajánlani?
Mennyit gondoltál rá,mi az a nem drága?Mindenképpen újban gondolkodol?Azért kérdezem,mert lehet venni használtan,biztosan balesetmenteset, és a bolti ár töredékéért.Így egész baráti áron lehet megkapni nagyon jó minőségű,kiváló törésteszttel rendelkező üléseket.
Mi is így vettünk a kisfiamnak,ő most 10 hónapos.Én nem tudtam volna 70-80e Ft-ot adni egy boltiért (mert ami tényleg jó,az itt körül van árban).Mi megvettük 25e-ért és tökéletes,1000%-ig balesetmentes.
Kedves Utolsó!Most jó nagy butaságot írtál.Egy 10 hós babát,ha már van 9-10 kiló és tud stabilan ülni LEHET menetiránynak megfelelően bekötni!!Nem tudom ezt honnan szedted....szerinted poénból vannak így kitalálva ezek az ülések?Nyilván nem!Ne vezesd félre a Kérdezőt!!!
Nekünk 9-18 kg-os van (dönthető több fokozatban) és mi is "rendesen" kötjük be az ennyi idős kisfiamat,már 3 hónapja legalább.Több okból is:súlyban megfelelő,stabilan ül,és képtelen lenne egy 200 km-es utat végig üldögélni úgy,hogy az ülést nézi,mert hátrafelé van bekötve.Szerintem neked sem lenne túl ingerdús egy majd 3 órás autóút; nem hogy egy ennyi idős babának akit már minden érdekel.
De ha a Kedves Kérdező befárad egy bababoltba,ott is ugyan ezt fogják elmondani; ki lehet próbálni!
Én nem vitatkozom,de ahogy az utolsó is írta: akkor had ordítson a gyerek,mert az úgy jó....holott már minden adott ahhoz,hogy előre fele legyen bekötve.Nyilván ez a "jó" megoldás.Aztán meg max. olyan szinten megutálja az utazást,hogy később is csak gond lesz belőle.Nem 10-20 perces városi furikázásról írtam,hanem TÖBB ÓRÁS autóútról!!! Te hogy bírnád így?Csak kérdezem!
Mindenképpen biztonságosan szállítható a gyerek,ha nem háttal kötöd be.Akkor miről beszélnünk??
Britax First Class Plus (9-18 kg)van nekünk,és TÖKÉLETES!
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!