Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudnátok ajánlani nekem...

Tudnátok ajánlani nekem 0-18kg-ig gyerekülést, aminek a törés tesztje is jó helyen végzet?

Figyelt kérdés

Én már annyit megnéztem hogy most már a bőség zavarában szenvedek.

Tapasztalatokat is megköszönöm.

2012. aug. 27. 11:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

ezt a kategóriát nem tesztelik annyira szívesen, mert ugye átfogó kategória, több súlyhatárt ölel át (0-13 és 9-18 kg), így azt mondják sokan, hogy alapból nem olyan biztonságos, mint az egykategóriásak, amik speciálisan az adott kor-és súlycsoport igényeihez igazodnak. Részben lehet benne valami, de alapvetően nagyon szuper, masszív üléseket találni ebben a kategóriában is. a miénk egy Brevi volt, kinőttük, majd hamarosan eladósorba kerül szerintem, csak sajnálom még eladni :-) de csak a helyet foglalja lassan tényleg, mert "belakta" már a gyerkőc az új ülést. szóval ez a Brevi nagyon masszív, fémvázas és nagyon kényelmes is szerintem, mert hatalmasakat aludt benne :-) természetesen dönthető, azt hiszem fokozatmentesen és utazás közben is. a fejtámlája is elég magas. mi nagyon szerettük, 3 évesen nőtte ki. az külön előnye, hogy maga az ülés is jó magasan van és szuperül kilátott belőle már apró korában is. szeret is autózni mondjuk a mai napig is szerencsére :-)

2012. aug. 27. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!