Hozzátápi? Pempő, vagy villával törés, esetleg egybe főtt zöldség? Mit gondoltok?
Babóm 6 hós lesz, és lassan kezdjük a hozzátáplálást. Olvastam pár helyen, hogy esetleg egyből lehet kezdeni jól megfőzött egybe zöldségekkel, mert ha nincs is foga még, a nyelvével szétnyomkodja, és így jobban megtanulja, hogy melyik kaja mi, és nem csak sárga pép, és zöld pépként azonosítja a gyerkőc a kaját...
Nekem első babám, gőzöm sincs sok mindenről...Működhet ez vajon? Megpróbáljam? Nem fog itt nekem fuldokolni?
köszi
én pürésítettem, mégis megtanult rágni a lánykám, és nagyon jól tudja, hogy mit eszik, mert még válogat is:-)
meg lehet próbálni a villával való összetörtést, sokan sosem pürésítettek, így szokta meg a gyerek, de nyilván ehhez több türelem kell, meg kell szoknia a darabosat.
az egyben zöldségekkel csak annyiban értek egyet, hogy kaphat kóstolni belőle, de szerintem nem alkalmas főétkezésre, hiszen főzeléket gyártunk, kerül bele előbb utóbb hús is, kell a rántás vagy habarás, ez nem egyenlő a főtt répa rágcsálásával. de nasinak nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!