Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudnátok ajánlani gyerekülést?

Tudnátok ajánlani gyerekülést?

Figyelt kérdés

14 hós a lányom, 9,5 kg és 75 cm.

Most ilyenünk van:

[link]

Elég szűkös már, pedig nem kövér a lányom, de széltében már látom, hogy kényelmetlen neki.

Kérlek benneteket, hogy ajánljatok jó gyerekülést, elfogadható áron!

Sajnos nem tudunk egy vagyont áldozni rá, azt sem szeretném, ha majd a biztonsági övvel kell bekötni, akkor vágja a nyakát, illetve jó lenne, ha sokáig tudnánk használni.Azt hallottam, hogy nem jó 9-36 kilós ülést venni, mert túl nagy az átfedés.

Ja és jó lenne, ha dönthető lenne, mert a lányom gyakran elalszik a kocsiban...

Linkelhettek is

Nagyon köszönöm!

2012. febr. 27. 15:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk Nania Cosmo SP 9-18 kg-os van, de látom, nektek is hasonló van, és az már kicsi neki...

Én 9-25-ös ülést ajánlanék (pedig én sem vagyok híve ezeknek az átfogó kategóriáknak), mert azok dönthetők és ha a babád ilyen ütemben nő, akkor a 18 kg-ig való ülés nem lesz sokáig jó neki.

Ezt a kettőt találtam, amikről jó véleményeket olvastam:

[link]

[link]

2012. febr. 27. 15:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi tegnap néztünk a Brendonban üléseket, és mi Touragoo-t akartunk venni, ami most 28000 ft, de jobban megnéztük, és tökre nem volt stabil, valahogy lötyögött az egész.Mi sem akartunk egy vagyont fizetni, de ezt nem válasszuk mégsem.

Ja, és nagyon becsapós a súlyhatár. Az pl. 9-25-ig van, de amit mi most megveszünk, az 9-18-ig, és nagyobb hely van benne!Én csak tanácsot akartam adni, de hogy melyik jó olcsón, azt nem tudom. Mi úgy láttuk sajnos, hogy az árral együtt nő a minőség is.

2012. febr. 27. 15:27
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindkettő nagyon hasznos!

Megy a zöld kéz!

Várok még további válaszokat is!

2012. febr. 27. 15:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Mi Sybex Pallas 2 fix-et vettünk ikreinknek. Nagyon jó a töréstesztje, biztonságos kényelmes és állítható rajta minden, dönthető a támlája is. A babák is imádják!

[link]

2012. febr. 27. 17:51
 5/9 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Köszi, ezt én is néztem, de erre legalább egy évet kéne spórolnunk:D

Mindenesetre tetszenek ezek az ülések :)

Hátha elvisszük a lottó 5öst:D

2012. febr. 27. 18:59
 6/9 sumergo ***** válasza:
Ma voltunk a Brendonban. Nézegettük az üléseket, hát elég fapadosak. A Cybex volt, ami tetszett, az egyik válaszadó be is linkelte, de az elég drága, de ha jól emlékszem volt ugyanolyan olcsóbban is, az nem Isofix-es, mi is majd valami olyasmit fogunk venni. Annyira komolyan nem nézegettük, mert még nem aktuális, de ez, ami tetszett olyan 40 ezer körül volt azt hiszem.
2012. febr. 27. 20:31
 7/9 sumergo ***** válasza:

[link]

Azt hiszem ezt néztük.

2012. febr. 27. 20:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is néztem azt amit az utolsó, de nem lehet normálisan dönteni a támláját meg a fejrész is fixen van. Ezért döntöttünk a pallas 2fix mellett. Bizony drága, de ezt az ülést fogják használni a babáink hosszú évekig. Mi összespóroltuk rá a pénzt. Ráadásul nekem kettőt is kellett vennem..
2012. febr. 28. 09:15
 9/9 A kérdező kommentje:

Na igen, hát nem mindegy, hogy egy vagy kettő:)

A legfontosabb a biztonság!

Köszönöm a válaszokat!

2012. febr. 28. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!