Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bolenn Hug 9-25 kg-os gyerekül...

Bolenn Hug 9-25 kg-os gyerekülést néztem ki, vélemények róla? Van valakinek ilyen?

Figyelt kérdés

[link]

A másik variáció a Tourago lenne:

[link]

Melyiket választanátok? Most múlt 6 hónapos a kislányom, neki szeretnénk venni.

2013. jan. 8. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább 0-18 kg-os ülést kéne nézned neki. 6 hónapos baba még kicsi hozzá, hogy menetirány szerint üljön az autóban. Ahogy olvastam érdemes 1 éves korig és 9 kg-ig háttal ültetni, mert ilyenkor még nem elég erős pl. a nyakuk.

[link]

2013. jan. 8. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:

6 hónapos babának még ne vegyél ilyen ülést. Csak 0-18kg-ig jó ülést.

A nagy kategóriát átfogó ülések amúgy sem a legmegbízhatóbbak.

Gondolja csak bele. A Te 6 hónaposodnak mennyiben más a csont-és izomrendszere, mint egy 6 évesnek!

www.minimano.hu

Itt sok hasznos információt olvashatsz!!!

(pedig ők is forgalmaznak ilyen üléseket, mégsem ajánlják!)

2013. jan. 8. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Még valami. Az általad kinézett gyermekülésről van törésteszt? Akár régebbi is?
2013. jan. 8. 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Még nagyobb gyereknek sem venném egyiket sem, mert nem biztonságosak. 6 hónaposnak meg tilos ilyet venni, csak 0-13as hordozóba vagy 0-18as háttal beköthető ülésbe szabad rakni.
2013. jan. 9. 00:35
 5/5 anonim ***** válasza:

6 hónapost nem tennék bele én sem, arra jobb a 0-18-as.

Nekünk egyébként a Bolenn Hug van. Szeretem, kényelmes, dönthető, csak néha nehéz becsatolni a sötétben.

Az, hogy ADAC teszt nincs az ülésekre, nem azt jelenti, hogy sz.rok, ugyanis ők nem tesztelnek mindent. Viszont minden forgalomban lévő ülésnek át kell mennie egy EU-s minősítésen.

2013. jan. 9. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!