Te vennél ilyen gyerekülést?
Figyelt kérdés
(viszonylag olcsón, de azért olyat amit van értelme megvenni) szerintetek megvegyem, vagy keressek másikat? Esetleg tud valaki ajánlani olyat ami jó és megfizethető? [link] 2012. dec. 28. 15:47
1/11 anonim válasza:
Ez a legolcsóbb, lég gagyibb, lég rosszabb ülés amit kapni!
Mennyi idősnek kellene!?
2/11 anonim válasza:
Neked mi a megfizethető kategória? Mert az sem mindegy.
3/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok, mi ilyet vettünk. szerintem az egyik legjobb márka, és ülés a piacon, nem mellesleg nagyon sokáig tudja használni.
4/11 anonim válasza:
Vennék. Nem értem, hogy mivel lenne jobb a 76 ezres? Az talán jobb műanyagból van vagy mi? Ne felejtsétek el, hogy ez egy biznisz, mint minden, ami gyerekkel kapcsolatos. Mi is felnőttünk gyerekülés nélkül.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat.egy éves babának. 9 kiló. Hát 70 ezrem azért nincs egy gyerekülésre... Kb. 15- 20 ezer ami beleférne.
2012. dec. 28. 16:00
6/11 anonim válasza:
Mivel jobb? Vegyél egyet és hasonlítsd össze :)
Mondjuk mi nagyon sokat kocsikázunk így mindenképpen ragaszkodtunk a lehető legjobb üléshez!
7/11 anonim válasza:
Igen, jobb műanyagból, jobb textilből van a drágább, mint az olcsóbb!
Ha megnézed a teszteket, melyik kap jó, illetve rossz besorolást, akkor meglátod hogy a drágább jobb!!!
Régen nem volt ennyi autó, nem volt ennyi baleset, ezért éltük mi túl!!!
Nézd meg ezeket, ezek nagyon jó ülések!!!
8/11 anonim válasza:
Attól függ mire :) dísznek max.
9/11 anonim válasza:
Én is gondolkoztam ilyenen, de megnéztem élőben, és nem győzött meg. Egy vékonyka szivacsréteg lenne a gyerek alatt. Nem hiszem, h kényelmes. Vannak jó minőségű ülések használtan is. Feljebb már írták. Nekünk ilyen van: [link] Dönthető, kényelmes, bár nem világmárka :)
10/11 anonim válasza:
Nekünk ilyen van, semmi baj nincs vele, én néztem drágábbat és az sem győzött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!