Milyen gyerekülést vennél ebben az esetben?
Nagyobb lányom 2 éves 12,5 kg. Kisebb pedig 8 hónapos és 9,5 kg. Milyen gyerekülést vennél? A nagyobb lányomnak most ilyen van, és azon gondolkozom, hogy milyen legyen a másik.
Köszi a segítséget
A kicsit majd CSAK akkor tedd át a mostani 9-18kgs ülésbe, ha már fel tud ülni egyedül. Addig ő nem utazhat előrefelé.
A nagyobbnak vegyetek egy következő kategóriás ülést. Mi Concord trimaxot vettünk az akkor 20 hós gyereknek.
Egyertelmu lenne nekem is, hogy a kicsi kapja a nagyet, a nagy kap ujat. Mi igy csinaltuk, a nagye szinten 18 kg-ig volt jo, amikor a pici belenott, akkor a nagy 15 kg volt, suly szerint meg maradhatott volna, de a feje mar kilogott, igy mar nem volt biztonsagos neki.
A pici megkapta azt az ulest, a nagyobbik 9-36ost kapott.
En Cybex solution x-fixet vettem, nagyon jok a torestesztjei, nagyon jo az ules, en ettol jobbat nem talaltam. Meglatjuk, hogy jovore milyen ulesek lesznek, de nagy esellyes a pici epp ilyet fog kapni es utana nem lesz mar ulesvasarlas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!