Éjszakai etetésről hogy szoktatáttok le a kicsit?
A kisfiam úgy 8 hetes kora körül magától elhagyta azóta nem is eszik éjjel.
Addig mindig csak egyszer evett úgy hajnal kettő körül, aztán kitolta reggel ötig és végül azt is elhagyta.
Tápszeres baba.
Nem kellett leszoktatni, egyszercsak nem ébredt fel éjszaka. Kb. 3 hónapos korától aludta át az éjszakát, de ez babafüggő szerintem. Majd magától végigalussza az éjszakát. Van aki már 3 hónaposan van aki csak 1 évesen.
Szerintem sehogyse lehet leszoktatni. Van olyan ismerősöm, aki még a 8 hónapos babáját is felkeltette éjszaka kétszer is enni, gondolom, hogy jobban hízzon.
2 hónapos kora óta végig alussza az éjszakát. Nem tettünk ezért semmit, ő döntött úgy, hogy nem kel fel.
Miért akarod leszoktatni?
Sehogy és nem is fogom. Nem biztos, hogy csak azért kel, mert éhes, lehet, hogy csak a közelséged hiányzik neki. Mi kiságyban alszunk el, de szopi után nem bajlódok a visszatevéssel, jön közénk, így ha ébred, cicizik van, hogy csak pár kortyot és alszunk tovább mindketten általában 8-ig. Így ő is és én is pihentek vagyunk. Próbáltam cumival megnyugtatni, picit hagyni sírni és nem felvenni, csak megnyugtatni, nálunk nem jött be, csak ez, de bennünket nem zavar, mert neki így jó és nekünk is.
6 hónapos Manó anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!