Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen a napirendetek 4...

Milyen a napirendetek 4 óránkénti etetésnél? Most szeretnék átállni 5 hós kifiammal a 3 óránkénti etetésről, mert katasztrófa, amit művel.

Figyelt kérdés
Most szeretnék átállni 5 hós kifiammal a 3 óránkénti etetésről, mert katasztrófa, amit művel. Rendszeresen visszautasítja a hamit, csak hisztizik és nagyon keveset eszik. Tegnap (az éjjeli evést is beleszámítva) összesen 580 ml-t evett! Hány órakor és mit adtok enni 4 óránként?
2009. ápr. 24. 08:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
mi anyatejesek vagyunk, igy 4 orankent is azt eszik, de amit leirtal sokkal inkabb a fogzasra jellemzo. persze a jo napirend is fontos, de azert nezz be a szajaba, hatha mocorog a fogacska
2009. ápr. 24. 08:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Így van. Nálunk fogzás miatt volt ez hetekig.

Nem nyűgös szokatlanul? Nem nyálzik nagyon?

Kend be az ínyét evés előtt 20 perccel, és utána próbáld etetni!

Széklete nem változott? Alvási szokásai?

Ezek utalhatnak fogzásra.

Nekünk 2 hét volt kritikus, azalatt a 2 alsó foga kibújt. Most szünet van, újra rendesen eszik és alszik, várjuk a köv. fogakat.

Kitartás!

2009. ápr. 24. 08:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Semmilyen változást nem látok rajta. Az evéssel viszont mindig gondjaink voltak, nagyon rossz evő, de azért nem ennyire. Az utóbbi 1 hónapban nem elég, hogy keveset eszik, de állandó a hiszti is, szinte már a cumisüveg láttán sírva fakad. 2,5 hónapos kora óta folyik a nyála intenzíven.

Hogy lehet átvészelni ezt az időszakot az evéssel? Már most fogyott néhány dkg-ot.

2009. ápr. 24. 09:05
 4/4 anonim ***** válasza:

2. ismét.

Az én lányom is rossz evő.

Nehezen!

Leginkább úgy, h fogzáskönnyítő gélt használtunk, néha óvatosan pelussal megdörzsöltem az ínyét, meg éjszaka többet adtam neki enni. Félálomban uis elfogadta a c.üveget, míg nappal üvöltött. Volt olyan, h 133 ml tápszert 3 részletben evett +!

A kanalasakat jobban elfogadta, de csak a gyümölcsöt.

Ja, és melegen nem kellett semmi, csak éppen langyítottam mindent. A meleget kiköpte és -a változatosság kedvéért- úgy üvöltött, h belilult a feje!

Türelem, kitartás, folyamatos próbálkozás!

Nekünk az egész napirendünk felborult, mert előfordult, h 8-kor nem kellett a kaja, 8:20-kor lecsúszott 60 ml, 9-kor még 30,... stb.

Egész nap ettünk, ill. nem evett, én meg próbálkoztam, aztán v összejött v nem.

2009. ápr. 24. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!