25 hetes kismama vagyok! Az a problémám hogy rettentően vizesednek a lábaim! Hogy vészelhetem át a nyarat, ha a fekvés nem mindig segít? Van erre valami homeopátiás szer amit szedhetek és jó is?
Szia
En 26 hetes kismama vagyok,es nekem is ugyan ez a problemam.
Nekem az orvos a dietat /so es fuszermentes etkezeset/ajanlotta,a mozgast,es En is csalanteat iszom.Oszinten megmondom teljesen nem mult el,de vmennyit csokkent,de most miota megint ilyen meleg van sajnos eleg vizes a labam.Ha van kedved irj priviben,mert szivesen beszelgetnek hasonlo problemaval kuzdo kismamaval.
Boldog babavarast kivanok
szia
van homeopátiás-én a natrium chloratum 9ch-thasználtam-de azt hiszem van még más is .régen a gyógyszertárakban adtak egy kisfüzetet ezekről.ma már csak pénzért van.mozgasd sokat-este pedig polcold fel.én a szopipárnára tettem-de sima párna is jó.még 1 gyakorlat-feküdj hanyatt-egyik lábad emeld fel-és tornáztasd-integess,kőrözz-szoritsd meg.és ha ülsz-próbáld a hernyó mozgást a lábaddal- behúzod a lábujjakat-és ki-és igy haladjon a lábfejed
remélem segithettem
-ja és a sósra figyelj-inkább diéta!-én még aznap is tornáztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!