Lányok ti, hogy csináljátok?
Sziasztok!
Van egy 10 hónapos kisfiam imádom van egy párom ővele is minden rendben van! Én gyagyultam meg! Úgy érzem háziasszonyként csődöt mondtam! Állandóan elvagyok mindennel maradva mosogatás mosás stb! reggel elkezdek főzni délután 5-6 mire befejezem! Annyira béna vagyok teljesen befordultam ettől! ott tartok,hogy mostmár nincs is kedvem megcsinálni! Egésznap egyedül vagyunk apa csak este 9 körül ér haza reggel 6-kor pedig elmegy! Sokat dolgozik! Szeretnék pedáns tiszta lakással várni finom kajákkal de most nagyon befordultam és ez már 2 hete tart! a kisfiammal játszok egész nap! Ha csinálnék valami nem hagy 10 percre sem:( Annyira szeretnék kilábalni ebből! és mindenre kellenne időmnek lenni! Ti,hogy csináljátok?
Az a gond, hogy a mai nőktől elvárják, hogy 100%-osan teljesítsenek mint anyák, mint szerető feleségek, és mint háziasszonyok. Na ez most együtt nem megy, valamelyik ponton lejjebb kell adni. Nálad ez a pont a háztartás úgy látszik.
Én is a háztartásból adtam le egy picit, nem tudok már úgy koncentrálni főzéskor, az eredmény meg is látszik az ételeken... és már nincs olyan rend sem itthon, mint a gyerek előtt. Valakinél mindig rend van, de mondjuk a gyerekkel nem játszik annyit. Ez van, minden fronton nem lehet teljesíteni!
Igen igen.Teljesen felesleges ezen rágódnod.Ez nem az az idő amikor 3 fogásos vacsit vagy ebédet kell csinálnod a párodnak, és nem az a hely ahol makulátlan tisztaságnak kell lennie.Én mondjuk meg tudok csinálni mindent (mivel tisztaságmániás voltam)erre törekszem hogy nem legy kosz, már amennyire lehet, és főzni is csak egyszerű hamar elkészülő kajákat csinálok.Többnyire akkor amikor délelőtt alszik a lányom, vagy az etetőszék még jó megoldás lehet.Mondjuk szerencsém van mert a lányom elvan magában egy ideig igy ezt ki is használom.Teregetni, porszivószni,sőt már portörölni is segit, bár nem nagy segitség de legalább leköti:)
Mozdulj ki sokat számit!!
Nálunk is ez a helyzet + még van 14 kutyám, akiket szintén el kell látni!
én sokszor úgy főzök, ott játszik a kisfiam a konyhában...meg rohanok utána, amikor meg alszik, rohanok a kutyákat rendezni. nem egyszerű és persze a férjem elvára a rendes kaját minden nap......
Nem megoldható, hogy hordj ebédet egy darabig? Én hordok, és sokkal több időm van mindenre, mert ugye a főzéssel nem kell bajlódnom. Csak hétvégén főzök.
Próbáld meg, hidd el Te is megnyugszol, hogy nem kell reggeltől sietned.
Én ismerek olyant,aki az első gyerekkel a pedáns háziasszonykodást választotta.Csillogott-villogott a lakás,ételköltemények ebédre és vacsorára.
Iszonyúan bánja azóta is,mert a gyerekével alig foglalkozott,nem volt rá idő.A második babánál leadott ebből,bármi van,első a gyerek,és nagyon élvezi.Az elvesztegett időt nem lehet bepótolni.
(Nálunk is olyan mindig mintha bomba robbant volna.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!