Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha ti nagyon el akartok csábítani egy fiút, hogyan csináljátok?
felhívod a lakásodba.
onnan meg már tudni fogja a dolgát.
Úgy alakítom, hogy azt higgye, ő csábított el engem :D
Ha érzem, hogy tetszem neki, apróbb bíztató jeleket, esetleg megjegyzéseket teszek. Ha azt látom, hogy bénázik, néha nem apró, egyértelmú jeleket küldök.
A lényeg az, hogy hagyom kicsit "vadászni", észre sem veszi, hogy ő a "vad" ;)
Na akkor (nálam, amiket én küldök) apróbb jelek:
alapvető kedvesség, mosolygás, néha szemet összeszűkítés, szemöldökkel való "kommunikáció", kacsintás, kétértelmű megjegyzéseknél pirulás (utóbbit ugyan én kontrollálom, de emiatt érezheti leginkább a "hím", hogy Ő "vadászik" rám ;))
Egyértelmű jel: egyszerűen megmondom neki, ha már nagyon egyhelyben topog :)
Konkrét eset, amikor az utóbbihoz kellett folyamodnom:
Ekkor épp emailben ment a kommunikáció, mert kissé messze voltunk egymástól (többnyire személyesen beszélgettünk).
Tehát a "párbeszéd" eképpen zajlott:
Ő: "De nem egyszer előfordul, hogy "magamat alakítom" és elképzelek szituációkat valós személyekkel, hogy mit csinálnék, mit mondanék... Elég gyakran pl. azt, hogy az adott, bejövős hölggyel hogy folytatnék le egy frappáns párbeszédet, aminek a végén nem silányul a mondandóm kocsonyás dadogássá a zavartól - épp ellenkezőleg... :-/ Nemröhög, béna vagyok a nőkkel. :-) / :-( <sóhaj>"
Én erre ezt írtam vissza:
"Aha -.- Kíváncsi lennék az összes "havernőd" véleményére... Engem totál levettél a lábamról."
Ennyi. Innentől nem volt megállás :) Bár nagyjából itt kezdte kapizsgálni, hogy én cserkészem be éppen őt, nem ő engem ;)
Ja, az előbb lemaradt, hogy 26N.
Áhh, "(utóbbit ugyan én kontrollálom, de emiatt érezheti leginkább a "hím", hogy Ő "vadászik" rám ;)) "
helyett
"(utóbbit ugyan NEM én kontrollálom, de emiatt érezheti leginkább a "hím", hogy Ő "vadászik" rám ;)) "
Késő van már -.-
Mikor megnősz annyira, tudni fogod, majd ismerni fogod a testbeszédet.
Ameddig nem, addig javaslom, maradj a babáidnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!