Túrórudi helyett mit? Na és milyen csokit?
10 hós a fiam, imádja a túrórudit, de sajnos kipattog tőle /Pöttyöstől/ Ti tapasztaltatok ilyet? Mit adhatok helyette, esetleg tudtok receptet?
Heti 1-2szer adok neki néhány falat csokit is. Melyi az a márka, amelyikben kevés az adalék és magas a kakaótartalma.
Köszi
10 hónaposan még semmi ilyet nem kéne kapnia!
Még ne erőltesd a csokit ,később még úgy is eszik eleget!
másfajta tejtermékeket miket eszik? nem biztos, hogy a túrórudi a gond, lehet önmagában is a tejtartalom.
Az én fiam egy éves, de még egyszer sem próbáltam túrórudit, vagy bármilyen más csokit adni neki. Egyszer kapott a csoki gabonapelyhemból néhány darabot, azt elrágcsálta, de ennyi.
próbáld nála kiszűrni, hogy mi üti ki. adj neki joghurtot, sajtot, tejfölt, külön-külön néhány napig és figyeld. egyből látdni fogod, hogy melyik az a tejtermék, ami kiüti. azt ne add neki egy ideig.
Csak sajtot és túrót kap dúsításként heti 1szer. A túróudi a mumus, mert extázisba esik, amikor meglátja a zacsit. Csoki is csak akkor kap, amikor én eszem és kilesi, odatotyog tátott szájjal és könnybe lábadó szemekkel:-)
Szinte mindent megeszik már a tejen és a tojásfehérjén kívül, gondoltam, ha van konkrét túrórudi receptetek, vagy ötletetek, hogy melyik csoki a legbababarátabb azt adnék neki.
Lehet, hogy igazatok van a csokival kapcsolatban, mert észrevehető összefüggés a kiütésekkel, ha jobban belegondolok.
Akkor már csak azt nem értem, miért van a 6 hónapos babáknak kakaótartalmú üveges vacsi és a doki is miért adott zöld utat a csokis dolgokra....:-SS ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!