Pici panelban lakók milyen babakocsitok van?
ABC Design Cobra.
A lakás 50 valahány nm, a kis előszobában is simán elfér a kocsi. :)
Nekem ilyen kocsim van, 5-6 hónapos koráig vízszintesre volt döntve a kocsi, textil Mózes benne, abban a baba, majd később mikor mennyit akartam, annyira tudtam félig fektetni, majd ültetni fél évesen.
Nagyon szuper ez a kocsi, mint egy esernyő, akkorára csukható, szekrény alá be lehet tolni, vagy sarokba állítani, semmi helyet nem foglal össze csukva!
Kis kocsiban sem foglal helyet.
Most várom a másodikat, nem is ez lesz!
chicco trio for me. Mondjuk a mózesét elég macera pakolászni, de fent van a szekrény tetején a hordija meg bent van a kocsiban , ott tartjuk hogy ne kelljen kerülgetni. Egyébként imádom mert viszonylag könnyű a nnyira nem kicsik a kerekei hogy mindenhol elakadjon, a váz sportrésszel esernyőre csukható de egy közbülső rész bepattintásával nem csak esernyős a tolókar hanem egybefüggő (egy kézzel tolható) nekem ez fontos volt mert van egy nagyobb gyerekem is.
Keskeny bárhova befértem vele eddig még liftbe stb.
A sportülés mindkét irányba feltehető a vázra szóval ha akarom velem szemben tud lenni a gyerek, én ezt igényeltem 5 hós kora után (és ő is) is mikor kinőtte a mózest.
Mondjuk emiatt hogy keskenyebb a kocsi a sportész sem túl széles szóval hogy egy nagyobb darab 2 év körüli téli ruházatban kényelmesen ül e benne ezt nem tudom, de az én gyerekeim vékonyabb alkatúak és most téli ruhában is belefér még a 16 hónapos fiam.
Ja és esernyőre csukódik tehát sokkal kisebb helyet foglal.
ez a saturn színű van nekünk.
Az elsőre reagálnék hogy a cobra az egy viszonylag széles és nagy babakocsi nem is annyira könnyű...nekünk is olyan volt még a kertesben az első gyerekemmel és bár imádtam de azzal néhány liftben, ajtóban megszorultunk volna.
Megmondom őszintén el nem tudom képzelni hogy fértek el? Kènyelmesen, plàne 80 nmen. Hogy lehet annyi szobàtok ami elég ennyi embernek. Minimum kell 4 hàló meg nappali, étkező, dolgozó, konyha fürdők wck.
Mi most el vagyunk valahogy a 4 szobàval 1 fürdővel 1 wcvel mert még pici a fiunk, de ha nagyobb lesz már nyomorgnànk. Most. Is elég szűkösek érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!