Panelban lakók hogy bírjátok? És a babák?
Én is nehezen viselem, bár annyira vészesen nem zavart régen, de amióta van egy lányunk még jobban. Sokszor egyszerűen amikor felébredek teljesen pánikban várok, hogy vajon a lányom felfog-e ébredni a zajra, amitől aztán még nehezebben alszom vissza, mert már bennem van az idegesség, főleg ha még fel is ébred. :S Én nem is tudom, hogy hogyan és mit zajonganak ennyit, van, amikor olyan hang van, mintha minimum bowling golyókat dobálnának a padlóra. :S
Szóval nem egyszerű, bár szerencsére ő jobban bírja, volt már, hogy fúrásra se ébredt fel egyáltalán napközben, de tény, hogy kellemesebb lenne nem panelben.
Szia !
Hasonló volt nálunk is a helyzet , és én is aggódtam először , hogy akkor majd , hogy fog a lányom aludni ?! És ezt így hagytam is , és egy pár hét múlva , persze sokszor idegeskedtem miatta ! Olvastam egy magazinba , hogy a baba pont úgy alszik , jól ha nincs körülötte teljes csend ! Meg ilyenek ! Megszületett , én igy így csináltam aludt a szobájába , és én közbe tv-t néztem + beszélgettünk , meg ha jöttek a tesómék , vagy mentünk anyuékhoz és épp ott aludt , akkor is , direkt kértem, hogy nem kell azért suttogni , mert a Lara alszik ! Nagyon sok anyuka irigy volt , rám , mert a lányom miután nagyobb lett , 8hónapos , simán elaludt az babakocsiba , még akkor is ha épp valahol voltunk , vagy valami , és a többi anyuka meg szívott ! Majd megszületett a tesó 3 év múlva , és ilyenkor veszed észre , hogy milyen jó erre szoktatni a gyereket , mert tudtam a Larával játszani , és Dana se ébredt fel közbe , ha mondjuk a Lara nem aludt , és játszotunk !
Kedves első válaszoló, látom, te megérted, miről beszélek! Én sem tudom sokszor, hogy mit csinálnak, főleg amikor még éjjel is 2x felébredek rájuk, hogy "kopognak", vagy nem tudom én mit csinálnak.
Kedves második válaszoló! Nem tudom, hogy te milyen lakásban laksz, de úgy tűnik, nem laktál még ilyen szomszédokkal. Mint írtam, lakott már a szomszédomban kisbaba, de valahogy nem csapott ilyen zajokat, a sírása pedig nem volt olyan zavaró, mint amikor székeket húzogatnak a fejed fölött. És laknak felettünk gyerekek, akik szoktak ugrálni, ami olyan, mintha leszakadna a plafon, de ez még mindig nem olyan, mint amikor éjszaka a semmi közepén fél 3 körül arra ébredsz, hogy zajong a szomszéd.
Köszönöm neked is kedves utolsó válaszoló!
Igen, sajnos a sztorik végtelenek! Nálunk is van, hogy az ablak berezonál, úgy mennek végig a lakásban. Én is figyelek arra, hogy ne "elefántmozgással" járjak a lakásban, másoknak ez miért teher? Meg a kopogós lábbeli? Soha nem fogom megérteni, nem tudják elképzelni, hogy ez nekünk, alattuk lakóknak mekkore zajjal jár??
Én is már csak arra várok, hogy elköltözzünk innen... Meg abban reménykedek, hogy a baba megszületése után annyira fáradt leszek, hogy füldugó nélkül sem fogok a szomszéd zajaira megébredni, mert ilyenkor visszaaludni sem tudok.
A kitartás megvan :)) Nem semmi a te sztorid sem...Gitáros is lakott már felettünk korábban, énekelt is hozzá, jókat röhögtünk :)))
Sügérke, lehet, hogy másokat zavarni fog a gyereksírás, nem tudhatom. De azt hiszem ezek után főleg egy szavuk nem lehet, és mint mondtam, gyerekkel nekem sem volt soha semmi bajom, hiszem ők nem tudják még magukat kontrollálni. Egy babának nem mondhatod, hogy ne ordítson, viszont te oda tudsz figyelni arra, hogy éjjel ne zavarj másokat. Ahogy én is megteszem, és megtettem mindig is. És amíg egy gyerek nem feltétlen sír minden éjjel, és egy idő után már akár nem is ébred fel éjjel, addig ezek a szomszédok mindig ezt csinálják, és gondolom fogják is. Ez nem átmeneti időszak csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!