Hogy bírjátok a panelban a babákkal?
Nálunk ma 33 fok volt a lakásban! 10. emeleten lakunk, és egész délután idetűz a nap.. Szörnyű!!!
Hogy enyhítitek ezt a meleget? Van valami bevált tippetek?
Késő délutánra már baromi nyűgös volt a kisfiam, semmi nem volt jó neki. :(
Mi ugyan kertes házban lakunk és ráadásul vályog is, ami nagyon jól tartja az adott hőt. Viszont ennek ellenére a redőnyt nem húzzuk fel, csak egész picit, azon az oldalon ahova éppen a nap süt.
Klímát nem tudtok beszereltetni?
Sütni ne süss, és én is a hajnali vagy késő esti főzést javaslom. Este próbálj meg kereszt huzatot csinálni. Gyakori zuhany is tuti segít, ha szeret fürdeni akkor fürödjön egy nap kétszer.
Én ventillátort tavaly még azért nem akartam, mert a lányom pici volt..persze nekünk ment éjjel, napközbe meg csak kavarta a levegőt, de közvetlen a lányomra nem fújattam.Egyébként a redőny lehúzás jó ötlet..azért az sokat tud segíteni.Egyébként légkondi nélkül esélytelen túl élni panelban a nyarat...Mondom én panelban nőttem fel, nem egyszerű..Egyébként olyan 10 évesen vizes pólóztam, a picuroknak nem ajánlott!! :)
1. voltam.
Tavaly mi hetemeletes panel tetejen laktunk.Nagyon rosszul viseltem.Egesz nap odasutott a nap.Kisfiam 6-8 honapos volt akkor, vettunk neki egy kis felfujhato medencet es napjaban tobbszor beleultettem, nagyon elvezte.
Most teglaepitesuben lakunk es a masodikon, siman fozhettem delben, a szobak jol tartjak magukat.Pakolas kozben ugyan melegem lett, de millioszor elviselhetobb.
Nektek csak a klima marad, szornyu a panelban.De szerintem mi is beszerzunk egy mobilklimat iden.
együttérzek, mi a 9diken lakunk, nálunk is dögmeleg volt már ma.
Én egész éjjel nyitva hagyok mindent, hajnalban meg becsukok, behúzom a függönyöket, nem főzök, és nagy vizes lepiket terítek mindenfelé, egy kicsit hűt. Ventillátort a plafon felé fordítva használjuk, azt annyi. Nedves popsitörlőt teszek mindkettőnk nyakába, és néha lezuhizunk, pancsizunk. Nekünk annyi jó, hogy át tudom huzatolni a lakást, mert a bejárati ajtó egy erkélyre nyílik, így este egyből kicsit lehül a lakás, ahogy lemegy a nap.
Kitartást, és egy jó klímát kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!