2 óráig tartó altatásra valami otlet?
Figyelt kérdés
14hós lányommal megfordult a világ. Eddig a kezemet fogva a saját ágyában maga aludt el szinte 10 perc alatt. Az utolsó két hétben viszont jobb esetben is 2 óra, néha mégtobb. Nappal max. 1,5órát alszik. Este maga kéredzkedik aludni, fekszik az ágyban, de jár a keze, vagy a lába, vagy dumál. Aztán megnyugszik, már majdnem alszik, és újra életre kel. És az egész kezdodik elolrol. Másnál is volt ilyen? Szeparációs szorongásra gondoltam, de nappal minden probléma nélkul elmegy mellolem még idegen helyen is.2013. jan. 10. 22:06
11/12 A kérdező kommentje:
hat ha valaki a valaszolok kozul olvasna: nem fog mert semmi egyebb tunet, ejjelt vegigalussza, nem szeparacios szorongas, mert ma a nagyagybol atkezedzkedett a kisagyba, es hangosan nevetett amikor beletettem. Marad a mozgasfejlodes, vagy a tul nagy kivancsisag. Minden egyes sarkot, csavart ellenoriz, minden csikot a kisgyban. Ez kb. masfel ora, ha nem szolok hozza, aztan lefekszik es elalszik maga. Es ez mindig pontosan ugyanugy tortenik. Remelem egyszer majdcsak megunja.
Koszonom a valaszokat!
2013. jan. 12. 22:44
12/12 anonim válasza:
:) Én örülnék ha elaludna maga:)Akkor csak elmúlik az hamarosan valószinű:)
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!