2 óráig tartó altatásra valami otlet?
Ne haragudj,hogy én nem tudok segiteni,de az én kisfiam is pont ezt csinálja,elég sűrűn mostanában.De ő még csak 7 és fél hónapos!
Kitartást kivánok neked!
ha csak az ajto fele megyek visitani kezd, de mar megfordult az is a fejemben hogy nem fog erdekelni. Pedig eddig nagy ellenzoje voltam a hagyjuk sirni a gyereket alvas elott modszernek.
Elso valaszolo kitartast nektek. Kb. 7 hosan mi is atestunk ezen, de akkor csak 1 ora volt, de akkor nala a mozgasfejlodes zavart be, allandoan allni akart.
Elalvasnal bezavarhat a beszetfejlodes? Mert most kezd mondatokat alkotni.
Szerintem jókra gondoltál, nekem is a szepaszorongás(van gyerek, akinél csak este jön ki, hiszen napközben annyi érdekes dolog van anyán kívül:) )illetve a mozgás-/beszédfejlődés jutott eszembe.
Azt a pontot próbáld elkapni intenzívebb altatással, amikor majdnem elalszik. EKkor próbálj hozzá bújni, simogatni, ha szopik még akkor megszoptatni, ha tápszert , teát iszik, ekkor megitatni vele, simogatni a hátát,... hogy a majdnem elalvásból az alvás fele tudjon "billenni".
Jaja, érettségizni is onnan viszed és reméljük elfértek a vejeddel együtt hárman...
Ez hülyeség, hogyne aludna a saját ágyában? Amikor eljön az ideje, szépen át lehet "szoktatni", vagy magától fog kéretőzni:), nem lesz gond:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!