Hosszan tartó nátha másnál is volt így?
Az én lányom november óta (5 hónapos kora óta) folyamatosan náthás. Azóta egyszer volt 2 hét és egyszer volt 1 hét szünet.
doki azt mondta orrszívás, sterimar, c vitamin.
Nem használt.
Elvittem fülészetre kétszer is.
egyszer sem találtak nála semmit, legutóbb 3 hete voltunk. Két különböző fülész is azt mondta, hogy orrszívás és orrspray. Aztán most írt a doki azomyr belsőleges oldatot. Kiderült itthon, hogy az egy allergia elleni szer. napi 2,5 millit kell adni. Eddig 3* kapott, de már a második adag után megszűnt a náthája. Ezt kell adnom neki minimum 1,5 hónapig.
Ő nem kap levegőt és folyik az orrából, jó sűrű váladék. Ha szívom alig jön valami, pedig nagyon szörcsög, és mindent tátott szájjal csinált, mert nem kapott levegőt az orrán.
Úgy néz ki ez a szer beválik :-)
Most 1 éves a fiam,már 5 hónapos kora óta szinte mindig náthás.
Mindig ráfogtam,hogy jön a foga.Volt mikor akár 3 hétig is náthás volt.Napi szinten akár 10 is kiszivattam az orrát.Sűrű váladék folyt neki.2 hete ráment a fülére, kapott antibiotikumot és caataflám cseppeket.Mig szedte elmúlt a nátha,de mára visszatért.Ma elvoltam vele fül-orr gégészeten és egyböl vettek töle az orrából váladék mintát.Majd 1 hét múlva jön meg az eredmény.azt mondta az orvos,hogy ez nem normális,hogy ennyiszer náthás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!