Aki autóval ment haza a kórházból szülés után a babával miben vittétek haza? Mózes vagy babahordozó?
nem volt még babahordozónk láttam így viszik haza de nem tudom bele merném-e tenni. Nem jobb a mózes és a pólya?
légyszi írjátok meg a tapasztalatokat.
Szerintem a 19-es nem érdemelte a nullára lepontozást!
Ugyanis igaza van abban, ha a gyerek ordít a hordiban, az sem jó. Egyrészt neki sem, másrészt van aki kocsi nélkül nem tudja megoldani a dolgait, esetleg vidékre utazgat stbstbstb, de a fő ok, hogy az ordító kisbaba stresszt okoz a vezetőnek ami szintén nem kicsi veszélyforrás. Ha folyton forgolódsz, hogy hagyja már abba, próbálod megnyugtatni, lehet előbb mész a fának, vagy a szembe jövőnek, mintha békésen szundikál a beköthető!!! mózesben és a forgalmi, látási viszonyoknak megfelelően, normál tempóban autózol és eléred az úti célod.
Rengeteg baleset van abból, hogy a vezető mással, adott esetben a gyerekkel van elfoglalva, nem oda koncentrál ahova kellene.
Személy szerint a lányom utált autózni, nagyon sokat sírt, nekem meg kellett az autó, mert az isten háta mögött lakunk, busz csak elvétve, meg egyébként is vidéken laknak a szüleink. Nagyon sokat sírt a kocsiban. De ahogy rázendített tudtam, hogy úgysem hagyja abba addig míg ki nem veszem, így ha kellett 100 km-en 2× álltam meg, de én úgy vezetni nem tudok, (pedig nem kis rutinom van) egy gyerek ordít a hátam mögött.
A rendőr anyuka voltam
Ja és abban is igaza van, hogy tényleg nagyon sokan nem kötik be a gyereket. A szomszédom pl úgy utaztatja a gyerekeit kisebb hosszabb távon tök mindegy, hogy az ötpontos övnek csak a két derékcsatját kapcsolja be vállpántokat nem. na hát ennek is nagy értelme van, kb mintha nem is lenne ülésben.
És hány, de hány autót látok reggelente meg délután az ovinál, ahol a gyerek nincs bekötve apuka, anyuka nyakába mászkál vezetés közben. Na ez az igazi felelőtlenség, nem a beköthető mózes.
Szerintem ha egy újszülött baba sír, akkor azért sír, mert valami baja van (kaki, pupi, éhes, fáj a hasa), és akkor tök mindegy neki, hogy fekszik vagy hordozóban van, amíg meg nem oldódik, addig sírni fog.
És akkor már a hordozó biztonságosabb, mint a rögzíthető mózes.
Igazat adok a rendőrnőnek, nagyon idegesítő, ha mellettem ordít a baba vezetés közben. Mi is jártunk így, a 22km-es útszakaszon 5x álltunk ki, és így is, ahogy visszatettük, megint üvöltött a két hónapos lányom.
Viszont újszülöttel mindig szerencsénk volt, a kórházból haza végigaludták.
Szerintem ez azért is van, mert hazaengedés előtt van egy csomó macera: a gyerekorvos megvizsgálja, oltást kap, és az egésztől annyira elfárad, hogy amikor végre nyugi van, és kellemesen ring az autó, szépen alszik.
6. Vagyok .
Én lányom ha hoszab útra mentünk akkor mózesba van . Maxi cosi muránk van és annak a mózesa is beköthető , és igaza van a 19 hogy ebbe elalszik . Viszont én néha azért féltem , hogy kicsúszik . Bár szerintem ha úgy alul be van kötve ahogy kell ne esehet ki . Erre a mózesos estre kb. 3 volt eset a 5 hónap alat . Én nekem a cumi bejött atól nem sírt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!