Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki autóval ment haza a...

Tibor215321 kérdése:

Aki autóval ment haza a kórházból szülés után a babával miben vittétek haza? Mózes vagy babahordozó?

Figyelt kérdés

nem volt még babahordozónk láttam így viszik haza de nem tudom bele merném-e tenni. Nem jobb a mózes és a pólya?

légyszi írjátok meg a tapasztalatokat.

2013. jan. 10. 18:20
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

köszönöm! igen csak abban lehet szállítani és természetesen így is kell minden felelős szülőnek mert megfelelően rögzíteni kell....

csak hát némelyik elég kényelmetlenül néz ki...

ki melyik márkát ajánlaná?

2013. jan. 10. 18:39
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok. Nekünk Baby Design Dumbo márkájú van. Meg vagyunk elégedve vele. Két barátnőm szintén ilyet használ.
2013. jan. 10. 18:42
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

6 vagyok . Nekünk 2 van mivel 2 kocsink van így könnyebb . Van egy maxi cosi nagyon szeretem . Nagyon kényelmes. Könnyű is .

A másik az Piere Cardin én ezt is szeretm azért is mivel ez is könnyű . Én nagyon szeretm mind 2 ! Nálunk a nagyoknál is Pc volt csak a régebbi fajta .

[link]

[link]

2013. jan. 10. 18:53
 14/28 A kérdező kommentje:

6-os bázis talppal használtátok vagy kösimán így ahogy beköthető?köszönöm. épp ugyan ilyet néztem ki PC Piros:)

másik Bubu márkájú kék kettő közt vacilálok.

2013. jan. 10. 19:05
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi simán használtuk . Én szeretem nagyon :-).

6 vagyok

2013. jan. 10. 19:17
 16/28 A kérdező kommentje:

igen ehez sincs amit néztem azért érdekelt nem baj-e.

Köszönöm a válaszokat! Kellemes estét!

2013. jan. 10. 19:22
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Az autóba köthető mózes is szabályos és használható.

Kérdés, hogy mennyire biztonságos, én inkább a hordozót választottam

rendőr anyuka

2013. jan. 10. 21:14
 18/28 anonim ***** válasza:

Igen, szabályos az autóba köthető mózes, csak a gyereket nem védi egyáltalán, mivel ő maga nem rögzíthető (a bekötő szettek nem rögzítik rendesen) és egy esetleges fékezés esetén megsérülhet a nyaka/gerince.

A babahordozók 0-13 kg-ig jók és szabványnak kell megfelelniük, nem véletlenül.

2013. jan. 10. 21:57
 19/28 anonim ***** válasza:
33%
csak mi van, ha üvölt a gyerek a hordozóban és a mózesben meg békésen alszik.....és hányan, de hányan, később nem is kötik be az ülésbe a gyereket, játszhat, forgolódhat....csak azt ne mondjátok, hogy nem láttatok ilyet. Nehogy már lelkiismeret furdallást akarjatok okozni, mert mózesben mertem hazavinni és néha utazott abban. Szabályosan be volt kötve, később váltottunk hordira és már ülésben utazik, bekötve, nem ugrál az autóban....
2013. jan. 10. 22:20
 20/28 A kérdező kommentje:

Felénk volt olyan baleset 4hónapos baba halt meg mert kirepült a nem megfeleően rögzített hordozója amiben nem volt bekötve csak épp belerakták......

Amennyi őrült van az utakon csak akkor fogok autóval közlekedni ha nagyon muszáj de mindenképpen kell egy normális autósülés akármi baj adódhat vétlenként is és ne 10-20ezer forinton múljon mert örökre a szülő lelkén fog száradni....

2013. jan. 11. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!