Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményed azokról az...

Mi a véleményed azokról az anyukákról akik szinte csak üveges bébi kaját adnak a babájuknak?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy "háború indító" lesz a kérdésem, nem ez a célom, csak tényleg kíváncsi vagyok! :)
2009. aug. 28. 07:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg az a velemenyem hogy jolenne ha birnank penzzel hogy megtudnam neki venni naponta,de nem igy van...ezert fozok neki:)
2009. aug. 28. 09:40
 12/13 anonim ***** válasza:
91%
Mindenki úgy csinálja, ahogy jólesik. Az én gyerekem abszolút vegyesen eszik, szerencsére nem is válogat. Az ilyen anyákról nincs semmi véleményem (ill. van, az, hogy semmi közöm hozzá), de az ilyen kérdésfeltevőkről annál inkább. Jaj, ne mondd már hogy nem "háború" a célod... nem (így) tetted volna fel a kérdésedet...
2009. aug. 28. 09:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a babámnak üveges kajcsit nagyon ritkán adok. Mivel nagy étkű, egyszerűen nem bírnám. Ha csak üvegesen élne, napi legalább 10-et kéne tálalnom neki. Így főzök mindig, még akkor is ha kirándulni megyünk, ha vendégségbe, vásárolni vagy bárhová. Meg tulajdonképpen szeretek főzni neki és jó érzés mikor mind egy falatig elfogy. De nem vagyok a bébiétel ellen, szóval ha valaki megengedheti magának, akkor bennem az nem vált ki ellenérzést. Viszont az igen, ha azért nem főz mert lusta, és minden nap minden étkezésre azt adja.
2009. aug. 28. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!