Ha a baba nem szopik, és mellszívóval fejem a mellem, tényleg elapad? Meddíg maradhat így fennt a tejtermelés? Milyen sűrűn kell ahoz fejni, hogy fenntmaradjon a tejtermelés?
én sem tudtam rendesen szoptatni, sajnos el is lustult. légy vele türelmes, hogy ő szívja ki a tejcsit.
ha ez mégsem járható, akkor bíztatásképp: nekem 6,5 hónapos koráig volt nagyon sok tejem, hogy reggel este, néha napközben is fejtem. de törekedtem arra, hogy napközben szopizzon.
6,5 hónapos korában besztrájkolt, nem kellett neki a cici, így már csak fejtem,de akkor már lényegesen kevesebb tejem lett, mostmár épp hogy van.
naponta néhányszor 'csatlakozzatok' ha nem is szívja ki teljesen a tejcsit.
kitartás!
ez itt nagyon sokat segíthet!
én már 7. hónapja szoptatok, az ő füzeteiket böngésztem ki alaposan!
tejleadó reflexed van? mennyire gyors?
lehet érdemes lenne kicsit előfejned, akár kézzel is ( max 30 ml-t!!!)
a bimbókiemelőt nem ajánlom, nekem volt, és botrány- senkinek nem lenne szabad használnia!
4-es vagyok, előzőnek igaza lehet, meg az is lehet,hogy rossz a bébi technikája,őket is lehet picit irányítani.
olvasd el azt ,amit belinkeltem neked, a rád vonatkozó részeket.
kézi fejést is megtanítja ábrával, az a legjobb.
Én a kezdetek óta fejek. Ő sem tudta ügyesen kiszopizni, ill. későn indult be a tejem (sürgősségi császár után 2 nap inzenzíven voltam).
Lényeg: lassan 4 hónaposak vagyunk és még mindig fejek, minden étkezés után. És azt adom a következő étkezésére. Nem elég neki teljesen, eleinte csak éjjel kellett pótolnom, most már, hogy nagyobb az igénye, már csak fele-fele arányba kapja az anyatejet-tápszert, mivel a tejmennyiségem nem növekedett az ő igényével együtt.
De azt cáfolom, hogy aki fej, annak el is apad nem sokra rá! Kitartónak kell lenni, és még megmenthető, ami van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!