Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka aki...

Van itt olyan anyuka aki újszülött kora óta a babáját nem hálózsákba altatja hanem takaróval betakarja?

Figyelt kérdés
2013. jan. 7. 22:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nálunk a takarót lerúgta! Nyilván nem két hetesen, csak jobb,ha megszokja, mert utána,amikor mocorog, lemozogja a takarót!
2013. jan. 8. 06:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Újszülött korában takaróval takartam, mert megpróbáltam a hálózsákot, de nem bírta, ahogy ráadtam addig vergődött, míg le nem vettem róla. Pár hét múlva újra megpróbáltam újra a hálózsákot, mert többedszer arra mentem be a szobájába, hogy éppen a fejére húzza a takarót. Nem emlékszem pontosan mennyi idős volt akkor, de max. 6 hetes lehetett, mert a 62-es hálózsákot már használtuk, azóta szereti is. Szerintem nálunk az is baj volt az első hálózsákjával, hogy hosszú ujjú volt. Azóta ujjatlan hálózsák van mindig és ez kényelmesebb neki.
2013. jan. 8. 08:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Én mikor megszületett úgy 8hós koráig csak betakartam, mert nem rugta le magáról! Aztán 8hótól hálózsákban altattam, mert éjjel mindig kitakarta magát és felkelt mert fázott! (pedig meleg van a szobájában...) Úgyhogy azóta van csak hálózsák! De nyáron, vagy tavasszal, ahogy bejön a jó idő, tuti megint takaró lesz és elhagyjuk a hálózsákot! :)
2013. jan. 8. 10:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Születése óta hálózsákban alszik és vékonyabb pléddel be van takarva. Nálunk nincs gond a hálózsákkal eddig még, gondolom ezután se lesz.

Ez babafüggő melyikük viseli el és melyikük nem.

5 hónapos kisfia anyukája.

2013. jan. 8. 10:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Mivel nyári baba volt nem bírta elviselni a textil pelenkánál vastagabb takarót sem nem hogy a zsákot.... Télen bepróbáltam én a zsákot de leszedte magáról meg sírt. én a mai napig (18 hónapos) atlétás bodyt, hosszu újju bodyt és egy rugit adok rá...! Későn fekszem általában igy többször bemegyek takargatni de soha nem ébredt a miatt mert fázik. Kinek mi a jobb... akinek a zsák vált be arra fog esküdni úgy is :)
2013. jan. 8. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!