Van itt olyan anyuka aki újszülött kora óta a babáját nem hálózsákba altatja hanem takaróval betakarja?
Figyelt kérdés
2013. jan. 7. 22:48
11/15 anonim válasza:
Nálunk a takarót lerúgta! Nyilván nem két hetesen, csak jobb,ha megszokja, mert utána,amikor mocorog, lemozogja a takarót!
12/15 anonim válasza:
Újszülött korában takaróval takartam, mert megpróbáltam a hálózsákot, de nem bírta, ahogy ráadtam addig vergődött, míg le nem vettem róla. Pár hét múlva újra megpróbáltam újra a hálózsákot, mert többedszer arra mentem be a szobájába, hogy éppen a fejére húzza a takarót. Nem emlékszem pontosan mennyi idős volt akkor, de max. 6 hetes lehetett, mert a 62-es hálózsákot már használtuk, azóta szereti is. Szerintem nálunk az is baj volt az első hálózsákjával, hogy hosszú ujjú volt. Azóta ujjatlan hálózsák van mindig és ez kényelmesebb neki.
13/15 anonim válasza:
Én mikor megszületett úgy 8hós koráig csak betakartam, mert nem rugta le magáról! Aztán 8hótól hálózsákban altattam, mert éjjel mindig kitakarta magát és felkelt mert fázott! (pedig meleg van a szobájában...) Úgyhogy azóta van csak hálózsák! De nyáron, vagy tavasszal, ahogy bejön a jó idő, tuti megint takaró lesz és elhagyjuk a hálózsákot! :)
14/15 anonim válasza:
Születése óta hálózsákban alszik és vékonyabb pléddel be van takarva. Nálunk nincs gond a hálózsákkal eddig még, gondolom ezután se lesz.
Ez babafüggő melyikük viseli el és melyikük nem.
5 hónapos kisfia anyukája.
15/15 anonim válasza:
Mivel nyári baba volt nem bírta elviselni a textil pelenkánál vastagabb takarót sem nem hogy a zsákot.... Télen bepróbáltam én a zsákot de leszedte magáról meg sírt. én a mai napig (18 hónapos) atlétás bodyt, hosszu újju bodyt és egy rugit adok rá...! Későn fekszem általában igy többször bemegyek takargatni de soha nem ébredt a miatt mert fázik. Kinek mi a jobb... akinek a zsák vált be arra fog esküdni úgy is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!