Van itt olyan anyuka aki újszülött kora óta a babáját nem hálózsákba altatja hanem takaróval betakarja?
Én is betakarom :D
Van hálózsákunk,de az alá is csak egy bodyt adok,és betakarom.Bennem fel sem merült hogy takaró nélkül altassam...
igen, utálja a Fiam a hálózsákot.
ha közlekedik is a kiságyban, viszi magával a kis takiját :)
Én kezdetben hálózsákban altattam a lányomat, de mivel csak egy body volt alatta én betakartam akkor is. A kórházban is be voltak takarva a babák, fel sem merült bennem, hogy ne takarjam be.
Aztán amikor elkezdett mocorogni el is felejtettük a hálózsákot (kb 2 hónapos volt ekkor), mert egyszerűen felgyűrődött a lábrészénél, és volt olyan, hogy ki sem tudta nyújtani szegénykém a lábát, mert a popsija alatt volt a lábrész :(
Úgyhogy szerintem totál fölösleges...
9 hónapos, és most is betakarom, ha hűvösebb van - meleg van a lakásban, és plüssrugi-pizsiben alszik, így sokszor nem takarom be, de ha hűvösebb van, akkor egy polár takarót rárakok, és ha valóban kell is, jól érzi magát alatta, akkor soha nem is rúgja le, csak ha melege van...de akkor egyből :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!