Mibe aludjon egy újszülött? Pólyába vagy hálózsákba?
Figyelt kérdés
A védönőm a hálózsákot javasolja,anyosom(4 gyereke van)a pólyát.Kinek van igaza?2009. márc. 19. 10:30
1/7 anonim válasza:
én sosem altatnám pólyában ugyanis korlátozva van a mozgásban. nem akkor és úgy tudja pl. megmozdítani a lábát amikor akarja...... inkább hálózsák. a mi kisfiunk is abban aludt és most várjuk a köv. babánkat és ő is abban fog!!
2/7 anonim válasza:
Nálunk hálózsákban és vékonyabb, egyszerű rugdalózókban aludt, alszik a kisfiam. Az első lányomnál, 9 éve még használtam angolpólyát, mert kaptam, és olyan aranyos volt benne, és akkor még a kórházban is azt használták, most már ott is hálózsák volt az újszülötteken.
3/7 anonim válasza:
Szerintem ne tedd pólyába, abban nagyon korlátozott a mozgása. Mi rugdalózóban alszunk.
4/7 anonim válasza:
A pólyát azért ajánlják csecsemőkorban, mert biztonságérzetet ad a picinek, hiszen szorosan körülöleli, mint a mama pocakja, még magzatkorban. Ennek ellenére én is hálózsákban altattam. Már a kórházban sem volt szimpatikus a pólya.
5/7 anonim válasza:
Régen valóban nagy divat volt a pólya (ami sztm olyan, mintha gúzsbakötnék), ma már hálzsákot használnak.
Én is nagyon szeretem, mert azt a takaróval ellentétben nem tudja lerúgni magáról.
6/7 anonim válasza:
Én mind a 4 gyerekemet rugiban altattam és betakartam, amíg picik voltak nem rúgták le. Ha viszont nyugtalan a baba, akkor se szokták már ajánlani a pólyát, mert nagyon merev és túl meleg, megizzad benne a baba, nem szellőzik. Olyankor érdemes egy puha, nem túl vastag takaróba bugyolálni a picit és olyan érzése lesz, mint amikor az anyukája pocijában volt. Ha a kettő közül kell választani, mindenképpen a hálózsák a jobb.
7/7 anonim válasza:
Én az elejétől kezdve hálózsákban altattam a kisfiamat még most is abban alszik pedig már 6.5hónapos,még nem vettem észre,hogy zavarná a mozgásban,átalussza az éjszakát és forog benne ide-oda:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!