Ti mikortól adjátok/adtátok a Mecsek Baby PLUSZ teát? És meddig? A sima Mecsek Babyt meg újszülött kortól lehet adni. Nem értem.
Figyelt kérdés
A lényeg:kislányom 3 hónapos és 10 napos.60%anyatejes,40% tápszeres.Úgy vettem észre,hogy szomja(etetések között kéri a cicit,és csak pár kortynyit szív,gondolom amíg híg).Vettem Mecsek Baby PLUSZ-t,és rá van írva,hogy 4 hónapos kortól javasolt.Az már csak hab a tortán,hogy nem javasolják 3-4 hétnél tovább fogyasztani.Tudom,hogy a kamilla szárít,de ha nagyon hígra csinálom,ráadásul ízesítés nélkül(így nincs benne szénhidrát,mi,és a nagyobb gyerekek is így isszák a teát)akkor mi baja lehet?2013. jan. 6. 17:28
1/4 anonim válasza:
adj neki vizet, ha szomjas, azt is megissza. minek mar most az izesitett italokra raszoktatni??
2/4 A kérdező kommentje:
A vizet nem kéri,már többször próbáltam.Ezzel a teával semmi gond nincs,mivel szénhidrátot nem tartalmaz.Bár nem sokat segítettél,azért köszönöm a válaszodat.
2013. jan. 6. 18:03
3/4 anonim válasza:
Én is adtam a kisfiamnak teát, kb. 2,5 hónaptól. Mi teljesen tápisak voltunk első perctől kezdve. Én is Mecsek baby-t adtam, meg védőnői javaslatra filteres csipkebogyó teát ízesítés nélkül.
4/4 A kérdező kommentje:
KÖSZI!Akkor adom neki,és kipróbálom a csipkebogyót is!
2013. jan. 6. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!