Milyen teát adhatnék újszülött babámnak a Mecsek helyett?
Szia!
Pont az édeskömény az ami hasfájás ellen van, hogy tenné hasfájóssá?
Én csak sima édeskömény teát adok neki születése óta, de ha a babád anyatejes, akkor meg nem is kell neki semmilyen tea, mi tápszeresek vagyunk.
De megpróbálhatod a sima forralt vizet is.
A doki mondta, hogy adjak neki, mert most próbálunk ráállni a 3 órás ettésre és közben néha éhes.
Csak azárt kérdezem, mert a kömény engem is nagyon felfúj, kellemetlen szélgörcsöket okoz.
Ezt nem értem, az édeskömény szélhajtó, hasgörcs és haspuffadás ellen adják.
Ha ez nem vált be, próbáld meg a sima ánizsmag teát (az elég aromás - de ne ízesítsd, én is üresen adom, a kislányom szereti). Mi sajnos hasfájósak voltunk, így mindent kipróbáltunk, ezek használtak.
1. válaszoló
Igen a tea szélgörcs ellen van-de pukikat okoz!Meghajtja a babát h szeleljen:-)))Van baba aki jól viseli,nem fáj a pocak mert tzud pukizni,de van baba akinek nem válik be mert pukikat okoz és ez neki rossz,kellemetlen!
Meg kell próbálni!!!!!
Van a babamosoly nevű filteres tea amiben csak kömény van!A mecsek teában kömény és kamilla van ami tényleg nem biztos h jó a kamilla miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!