Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen teát adhatnék újszülött...

Milyen teát adhatnék újszülött babámnak a Mecsek helyett?

Figyelt kérdés
Félek, a kömény hasfájóssá tenné. Szoktatási idő van, vlm kell, hogy húzzuk étkezések között.
2008. nov. 27. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Pont az édeskömény az ami hasfájás ellen van, hogy tenné hasfájóssá?

Én csak sima édeskömény teát adok neki születése óta, de ha a babád anyatejes, akkor meg nem is kell neki semmilyen tea, mi tápszeresek vagyunk.

De megpróbálhatod a sima forralt vizet is.

2008. nov. 27. 17:30
 2/6 A kérdező kommentje:

A doki mondta, hogy adjak neki, mert most próbálunk ráállni a 3 órás ettésre és közben néha éhes.

Csak azárt kérdezem, mert a kömény engem is nagyon felfúj, kellemetlen szélgörcsöket okoz.

2008. nov. 27. 17:41
 3/6 A kérdező kommentje:
A víztól meg nagyon fintorog, nem issza meg....
2008. nov. 27. 17:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem, az édeskömény szélhajtó, hasgörcs és haspuffadás ellen adják.

Ha ez nem vált be, próbáld meg a sima ánizsmag teát (az elég aromás - de ne ízesítsd, én is üresen adom, a kislányom szereti). Mi sajnos hasfájósak voltunk, így mindent kipróbáltunk, ezek használtak.

1. válaszoló

2008. nov. 27. 17:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen a tea szélgörcs ellen van-de pukikat okoz!Meghajtja a babát h szeleljen:-)))Van baba aki jól viseli,nem fáj a pocak mert tzud pukizni,de van baba akinek nem válik be mert pukikat okoz és ez neki rossz,kellemetlen!

Meg kell próbálni!!!!!

Van a babamosoly nevű filteres tea amiben csak kömény van!A mecsek teában kömény és kamilla van ami tényleg nem biztos h jó a kamilla miatt!

2008. nov. 27. 18:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Én tapasztalt hasfájós vagyok már 10ezreket ráköltöttem.Mégis a kamilla vált be mert az nyugtat és görcsoldó.És az édeskömény miatt tényleg fájhat a pocikája ha már huzamosabb ideje adod.
2008. nov. 27. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!