Ehet egy 11,5 hónapos baba kukoricadarát?
Figyelt kérdés
És ha igen, hogyan. édesen vagy sósan? Mivel ízesítsem?
Mennyire egészséges ez?
Uzsonnára szeretném adni neki.
2009. aug. 27. 15:22
1/2 anonim válasza:
Igen,ehet.Gluténmentes,tehát már korábban is eheti.Lehet édesen,sósan,tejjel,tápszerrel,vízzel,gyümölccsel,zöldséggel,ahogy eszedbe jut,vagy amit találsz otthon.Az enyémek sokáig vacsorára ették-tejpép helyett-,nagyon guszta a sárga színe miatt,és ízesítés nélkül is enyhén édeskés,általában nagyon szeretik a gyerekek.Egészségesebb mint a tejpép,nyugodtan adhatod.(Én teljesen átszoktam a búzadaráról erre,felnőtt kajákhoz is ezt használom.:))
2/2 anonim válasza:
Persze, hogy ehet. Én már 6 hósan adtam. Nagyon egészséges és laktató. Rengetegféleképpen el tudod készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!