Mit tesztek ha egy éves babátok nem akar aludni? Nappalról van szó.
Figyelt kérdés
Elaltatjátok mindenáron vagy hagyjátok fent lenni?
ha altatjátok ,hogyan?
2009. aug. 27. 13:21
1/4 A kérdező kommentje:
eszméletlen hisztimanó lett,ez a fogától van?
Jön neki amúgy,de egy hete alig bírok vele,semmi se jó,nappal meg alig akar elaludni,sokszor babakocsiban altatom a levegőn,mert a kiságyban üvölt.Estével nincs gond.
2009. aug. 27. 13:22
2/4 anonim válasza:
kislányom 13 hónapos. most kezd nappal csak 1x aludni ebéd után. van, hogy már magától bealszik ha lefektetem a kiságyába, annyira fáradt. nem szoktam erőltetni az alvást, bár néha nagyon nyűgös tud lenni. attól is függ, hogy éjszaka hogyan aludt és a foga is mennyire kínozza.
3/4 anonim válasza:
Az én lányom 1 éves volt, mikor a napi 2 rövidebb alvását "lecserélte" 1 hosszabbra (ebéd után). Próbáld meg kihúzni az időt vele ebédig és utána tedd le aludni. Nekünk erre a mai napig megvannak a megszokott teendőink: együtt behúzzuk a függönyöket, stb, így nincs is hiszti.
4/4 anonim válasza:
Előző vagyok, 14.23-as. Az lemaradt, hogy fontos az ilyen piciknek a nappali alvás, nem véletlenül van még az ovikban is csendespihenő. Persze van nekem is olyan ismerősöm aki ovis, és 1 percet nem bír aludni nappal, ennek ellenére egészséges okos fiú...szóval, nem vagyunk egyformák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!