Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10nap múlva lesz 8 hónapos...

10nap múlva lesz 8 hónapos babám, és a tesóm kivan akadva hogy még nem állt fel? Többi lent.

Figyelt kérdés

1hónapja már nagyon profin gurul,minden hova eljut ahova csak szeretne,kb 2-3hete kutyázik,ezt az utobbi 5napban már nagyon tökéjére fejlesztette,annyira betud lendülni,hogy én fetrengek a röhögéstől :D

Mászni még nem mászik,inkább hátra fele tolja magát.

Ha hason van,bár milyen irányba betudja tolni magát a kezecskéivel.

Ülni úgy tud ha felültetem kapaszkodás nélkül egül egyedül,közben mind 2 kezét használja a játék megfogására,ha a hordozóban van felhuzza magát ülő pozicióba,de úgy hogy nem kapaszkodik meg semmibe sem.

Tegnap óta az az újdonság hogy mikor ül,vagy a földön vagy az ölemben előre hátradőlöngél,mint mikor kutyázik,csak ezt ülve csinálja..ez is nagyon vicces :D

Ennyit csinál most a kislányom,tehát mászni,álni,járni,futni nem tud,még csak nem is megy el bevásárólni egyedül..ezért ő a tesóm szerint levan maradva,mert neki ennyi idősen a 2gyereke már lépegetett a bútorok mellet,és engem hibáztat hogy nem állítom fel őt,meg hogy nem mutatom neki hogy másszon!

Szerintetek?

Én azt gondolom,amiket idáig meg tanult,arra saját magától jött rá,nem értem miért kéne felálítanom őt,minek tanuljon meg állni,ha még mászni,térdelni sem tud :S

Kiakaszt teljesen..

2013. jan. 6. 13:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Jesszus! Dehogy van elkésve! Az én lányom 6-7hósan hátrafele tolalott, aztán pont 8hósan kezdett el mászni előre, azóta mint a duracell nyuszi olyan! :) Felülni akkor ült támasztva, mikor elkezdett mászni, rá pár napra támaszték nélkül is tudott. Most 10hós és még nem áll. Csak térdel és térdelve kapaszkodik a bútorokba és úgy "lépked"! Ja és ezt már 1,5 hónapja csinálja... Nem siettetek semmit! Ha akar és megért rá, majd feláll! Amúgy 15hónapos korig normális, ha nem áll fel... És csak halkan megjegyzem, hogy minél tovább mászik 1 gyerek és később áll fel, annál jobb! És persze ez nem verseny! MInden baba más! Én nagyon utálom ezt! Nyugi és egyik füleden be, másikon ki!
2013. jan. 6. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!