8 hónapos kislányunk éjjelente felébred és nem alszik vissza, mit tegyek, van más is ilyen helyzetbe, kinövi ezt majd?
Figyelt kérdés
2-3 órán keresztül is képes fent lenni éjszaka, már ki vagyok merülve. Van hogy csak játszik a cumival, forgolódik, beszélget magába, de van hogy nyűglődik vagy sír. Többször felkelek hozzá megnézem mi van vele, ha sír megvigasztalom. Próbáltam, hogy kiveszem és megpróbálom kézbe elaltatni nem ment, hagytam kicsit sírni is az sem volt jó. Többször fáj a pocija még éjjel, nehezen pukizik, ha az ébreszti fel akkor tudom mi a gond(átgondolom mit evett aznap), de ha nem sír csak felébred akkor is 3 órán keresztül fent van. Volt olyan éjszakánk amikor éjfélkor felébredt és hajnali 5-kor aludt vissza!!!!!!!!!!! Vannak másnak is ilyen jellegű gondjai?2013. jan. 6. 11:33
2/5 A kérdező kommentje:
1,5 óra délelőtt, 1,5-2 óra délután.
2013. jan. 6. 16:01
3/5 anonim válasza:
Üdvözöllek a klubban. :( Kislányom 8,5 hós, de már egy ideje nagyon rossz alvó. Próbáltam már mindent, korábban altatni napközben, hogy délután sokat legyen fennt és estére fáradt legyen, hát ma fáradt is volt, (egyszer aludt csak gyenge 1 órát napközben), 8 után elaludt, és fél 10-kor felébredt. Úgyhogy most kurjongat az ágyában, ül, áll, beszélget, játszik, vigyorog, fitt, mintha egy átaludt éjszaka után lenne. Egyébként az utóbbi napokban éjfél körül tudtam csak elaltatni, addig nem volt hajlandó. Előtte meg ha elaludt időben, akkor úgy mint nálad hajnalban kelt és virgonckodott pár órát. Nem tudom mit csináljak már, ennyi alvás még nekem is kevés, nem egy babának. Foga van 2, többet nem látok jönni, hasa nem hinném, hogy fáj, mert nem sír. Lehet, hogy ez a 8. hónap egy ilyen időszak náluk? :S Próbálkozom tovább, még azt kipróbálom, hogy reggel korán felkeltem, ilyen 6, fél 7 körül, egy mondjuk csak egyszer altatom délután, háááátha ez hatásos lenne, csak én merülök már ki nagyon. Ha valami beválik nálatok megírod? Köszi és kitartás!
4/5 anonim válasza:
Szia! Nálatok már van változás? Mi kislányunknál már 2-szer sikerült a dolog. Felkel olyan 8, fél 9 körül, aztán egyszer alszik napközben, vagy pedig 2 rövidet, de a második koradélután, és így le tudom tenni 9 körül, egyszer felébredt 3-kor, de vissza tudtam altatni. Remélem beválik hosszú távon. Csak megint mire hozzászokok a jósoromhoz jönnek a fogak tutti. :))
5/5 A kérdező kommentje:
Szia!
Az a helyzet, hogy ez nálunk már 4 hónapos kora óta van. Mindent próbáltunk már, de a végleges megoldás még nincsen meg. Vannak jobb és rossz éjszakák!
2013. jan. 22. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!