Más is érzi azt, hogy amióta a babájuk megszületett, már nem szerelmes a férjébe?

Szia! Először én is így voltam az első hetekben, amikor semmire nem jutott időm, fáradt voltam és türelmetlen, a babánkkal sem szoktunk még össze. Aztán ahogy tellett az idő ez is megváltozott. Én ugyanúgy szeretem a férjem mint előtte, csak idő kellett hozzá míg az eredeti kerékvágásba visszaálltak a dolgok. Remélem nálatok is így lesz.
5 hónapos baba anyukája :)

Én épp ellenkezőleg, sokkal erősebb lett köztünk a kötődés, a szerelem. Hiszen ketten hoztuk létre ezt a csodát, neki köszönhetem a gyönyörű kislányomat!! Nem jut sok időnk egymásra, sajnos, de amikor kettesben vagyunk, ugyanolyan jó, boldogító érzés vele lenni, mint korábban. Szóval, egyértelműen: nagyon szeretem a férjemet!
8 hós baba anyukája

Szerintem sokan vannak így. Én is azt hiszem. Annyira a gyerekkel vagyok elfoglalva, hogy szinte minden gondolatom csak körülötte forog. Amikor kettesben vagyunk nekem nem olyan mint régen. Amióta megszületett a babánk 1x voltunk együtt.
6 hós anyuka

Nálunk is hasonló.
Bár még szerelmes vagyok belé,de már minden nagyon más lett.
7 hete szültem azóta még nem voltunk együtt-de előtte 8 hónapig szintén nem mert veszélyeztetett voltam.
Elvagyunk,de mintha egy jó testvéri viszony lenne köztünk.
Nincs senkije,ez tuti,de mégis nagyon furi lett a kapcsolatunk.
Ő is szeret nagyon,tudom.
De nagyon más lett minden.
Félek,nehogy rossz vége legyen.
Este mikor elalszik a kislányom és a férjem,csak nézek ki a fejemből és sokszor rám jön a sírás.
Csak bízni tudok benne,h szépen lassan minden visszaváltozik és olyan lesz a kettőnk kapcsolata mint régen.
Remélem Nektek is rendbe jön minden és újra Szerelmes leszel a férjedbe:))

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!