Hogyan vezessem be a tejet?
Én nem higítottam.
1,5-t iszik a baba, arra figyelj, hogy UHT legyen! Azt még forralni sem kell.
A fiam imádja ezeket a tejpépeket, de ami tejbegrízt én főzök azt nem hajlandó megenni.
14 hós
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat!
Az elsőnek, a tea úgy jutott eszembe, hogy anyósom és a korosztálya mondta, hogy régen így adták a tejet és ezt hivták felestejnek. Én is furcsálottam a teát, de hát ezek szerint nem vagyok vele egyedül.
Én a fiamnak 2,8-ast adtam forralva, igaz 7 éve, először 1 dl-t, majd szépen fokozatosan többet.
A lányomnak már nem adnék, 11 hónapos, most azon küzdünk, hogy a tápit megigya :)
Teljesen egyetértek a 22.15-ös válaszolóval. Védőnők, orvosok mondják, hogy amíg issza lehet az több is mint 3 éves kor maradjon csak nyugodtan a tápszer. Nagyon sok értékes tápanyag és vitamin van benne. Felesleges a pici gyomrát terhelni tejjel még ilyen korán...
Nehéz lebomtani!
Bocsi OFF
Ti most komolyan a gyerek 3 éves koráig tápszert fogtok adni? Én ezt nem értem, inkább igyon a gyerek "műanyagot" - mert valljuk be hogy az, minthogy tejet igyon?
Elnézést a kérdezőtől - 2,8-as tejet ihat a babád, délelőtti órákban adj egy keveset- szóval vezesd be. A termelői tejet is megveheted, azt forralni kell és vízzel hígítani, de az tuti biztos hogy tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!